CES 2015: Nokia 215 anunțat oficial la prețul de 29$; acesta este cel mai accesibil telefon cu internet

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.079 ori
<b>CES 2015: Nokia 215 anunțat oficial la prețul de 29$; acesta este cel mai accesibil telefon cu internet</b>Astăzi la CES 2015, cei de la Microsoft au dezvăluit oficial și un feature-phone destinat țărilor în curs de dezvoltare, și anume modelul Nokia 215. Acest terminal costă doar 29$ și aduce la pachet un display de 2.4 inch, cât și o baterie care...

Astăzi la CES 2015, cei de la Microsoft au dezvăluit oficial și un feature-phone destinat țărilor în curs de dezvoltare, și anume modelul Nokia 215. Acest terminal costă doar 29$ și aduce la pachet un display de 2.4 inch, cât și o baterie care promite până la 30 zile de autonomie în modul standby.

Totodată, Microsoft afirmă că acesta este cel mai accesibil telefon entry-level cu internet de pe piață, cu mențiunea faptului că beneficiem doar de conectivitate 2G. Alte dotări ale telefonului care ies în evidență sunt reprezentate de către un slot microSD, o lanternă și de Radio FM prin intermediul unui headset.

CES 2015: Nokia 215 anunțat oficial la prețul de 29$; acesta este cel mai accesibil telefon cu internet

Nokia 215 va fi disponibil atât în varianta single-SIM, cât și în versiunea ce ne pune la dispoziție două sloturi SIM. Ca un bonus, Microsoft a instalat deja pe telefon o serie de aplicații de social-networking ca și Facebook, Twitter, sau Messenger.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×