CES 2015: HTC anunță colaborarea cu Under Armour pentru dezvoltarea de soluții fitness de nouă generație

783 ori
<b>CES 2015: HTC anunță colaborarea cu Under Armour pentru dezvoltarea de soluții fitness de nouă generație</b>HTC și Under Armour au anunțat un parteneriat, ce are ca scop dezvoltarea de soluții fitness high tech. Under Armour este o companie producătoare de echipamente sportive, furnizate atât amatorilor de sport, cât și atleților. &nbsp; Firma are...

HTC și Under Armour au anunțat un parteneriat, ce are ca scop dezvoltarea de soluții fitness high tech. Under Armour este o companie producătoare de echipamente sportive, furnizate atât amatorilor de sport, cât și atleților.

Firma are propria aplicație de fitness, pe care o vedeți în capturile integrate în acest articol, iar ea va fi integrată de HTC în experiența de pe smartphone-urile sale. în ultimii ani nebunia fitnessului high tech a luat amploare, gadgeturile, trackerele și aplicațiile asociate apărând ca ciupercile după ploaie. în 2014 aplicațiile legate de sănătate au crescut cu 87% mai rpaid decât restul industriei aplicațiilor.

Under Armour are experiență în domeniu, lansând un fitness tracker în 2013 sub numele de Armour39. Cu câteva luni mai târziu compania cumpăra producătorul de aplicații fitness MapMyFitness pentru 150 de milioane de dolari. Suita MapMyRun și MapMyRide și-ar putea găsi locul pe handseturile HTC pe viitor și nu este exclus să vedem și o brățară de fitness HTC creată în colaborare cu Under Armour.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×