CES 2016: DokiWatch este un ceas pentru cei mici, vine cu apelare video 3G si camera de 2 MP

2.382 ori
<b>CES 2016: DokiWatch este un ceas pentru cei mici, vine cu apelare video 3G si camera de 2 MP</b>La CES &icirc;n Las Vegas nu au fost uitaţi nici cei mici, astfel că un ceas pentru copii a fost expus la standul unei companii asiatice. Pe numele său DokiWatch, acest model are un design jucăuş şi tare colorat. &nbsp; Principala sa funcţie este...

La CES în Las Vegas nu au fost uitaţi nici cei mici, astfel că un ceas pentru copii a fost expus la standul unei companii asiatice. Pe numele său DokiWatch, acest model are un design jucăuş şi tare colorat.

Principala sa funcţie este cea de apelare video 3G, iar terminalul arată precum acele ceasuri de jucărie în care ne ţineam bomboanele acum mulţi ani. Produsul va fi vândut oficial în Taiwan pentru început, în primul trimestru al acestui an, preţul urmând să fie de 181 dolari şi redus cu 40% pentru primele 200 de unităţi precomandate.

DokiWatch dispune de slot SIM, un procesor dual core de 1.3 GHz şi un ecran TFT de 1.2 inch, cu rezoluţie de 240 x 240 pixeli. În zona frontală se află sticla ranforsată şi avem chiar şi o cameră de 2 MP la bord. Interfaţa sa poartă numele de doki 1.0 şi e bazată pe Android 4.4. Poziţionarea pe hartă a acestui device se face printr-o combinaţie de WiFi, GPS şi LBS, iar părinţii vor folosi o aplicaţie pe smartphone pentru a vedea unde se afla cel mic.

Există şi o funcţie SOS la bord şi o baterie de 600 mAh.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×