CES 2016: Misfit Ray anunţat oficial - fitness tracker de 99.99 dolari, cu design cilindric inovator

958 ori
<b>CES 2016: Misfit Ray anunţat oficial - fitness tracker de 99.99 dolari, cu design cilindric inovator</b>Misfit&nbsp;a lansat o nouă brăţara de fitness la CES 2016, modelul Misfit Ray, care aduce un design inedit faţă de cele cu care suntem obişnuiţi. Produsul costă 99.99 dolari şi aduce şi funcţie de monitorizare a somnului. &nbsp; Acest model...

Misfit a lansat o nouă brăţara de fitness la CES 2016, modelul Misfit Ray, care aduce un design inedit faţă de cele cu care suntem obişnuiţi. Produsul costă 99.99 dolari şi aduce şi funcţie de monitorizare a somnului.

Acest model are o formă cilindrică şi vine cu un corp din aluminiu, o schimbare radicală faţă de modelele circulare Shine de la Misfit. Nou venitul măsoară 12 mm în diametru, 38 mm în lungime şi cântăreşte 8 grame. El poate fi purtat atât ca brăţara, cât şi drept un colier, iar device-ul va monitoriza activitatea folosind un accelerometru pe 3 axe, care ajută şi la detectarea mişcărilor în somn.

CES 2016: Misfit Ray anunţat oficial - fitness tracker de 99.99 dolari, cu design cilindric inovator

Există şi un motoraş cu vibraţii precum cel de pe Misfit Shine 2. Trackerul integrează LED-uri multicolore şi oferă alerte pentru primirea de mesaje text şi apeluri, plus alarme silenţioase. Misfit Ray integrează un pedometru, măsoară şi caloriile arse şi chiar va permite să realizaţi selfie-uri şi să controlaţi muzică sau luminozitatea de pe handset.

Ray e rezistent la apă până la 50 metri adâncime şi vine cu o baterie ce funcţionează 6 luni. Varianta cu curea din piele va costa 119.99 dolari, iar precomenzile se fac aici. Livrările încep în primăvară!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×