CES 2016: HTC şi Under Armour lansează Healthbox, un kit de fitness cu accesorii interesante şi arătoase, inclusiv brățara UA Band (Video)

1.546 ori
<b>CES 2016: HTC şi Under Armour lansează Healthbox, un kit de fitness cu accesorii interesante şi arătoase, inclusiv brățara UA Band (Video)</b>&Icirc;l mai ţineţi minte pe HTC Grip? Era un purtabil de la HTC anunţat cu ceva vreme &icirc;n urmă, păr&acirc;nd doar o altă brăţară de fitness. Ei bine, parteneriatul HTC cu Under Armour a evoluat dincolo de acea brăţară, care a fost...

Îl mai ţineţi minte pe HTC Grip? Era un purtabil de la HTC anunţat cu ceva vreme în urmă, părând doar o altă brăţară de fitness. Ei bine, parteneriatul HTC cu Under Armour a evoluat dincolo de acea brăţară, care a fost abandonată în favoarea unui "kit de fitness" prezentat mai jos. El se numeşte Healthbox.

Pe numele său complet UA Healthbox, acest bundle include un cântar inteligent, un senzor pentru puls şi o brăţară de fitness. Aceasta din urmă se numeşte UA Band şi e clar inspirată de proiectul abandonat HTC Grip. Cureaua a fost înlocuită cu un mecanism tradiţional de prindere şi în continuare primim un display LED ascuns sub un strat care îl camuflează când nu e utilizat.

CES 2016: HTC şi Under Armour lansează Healthbox, un kit de fitness cu accesorii interesante şi arătoase, inclusiv bratara UA Band (Video)

Brăţara monitorizează activităţile, somnul şi sesiunile de fitness, afişând şi pulsul la incheietura. Pulsul mai complex detectat la piept e disponibil doar dacă gadgetul e folosit simultan cu UA Heart Rate, un fel de curea cu senzori de puls. Senzorii de puls se prind şi pe piept nu doar la mână, cât despre cântar el nu măsoară doar kilogramele, ci şi procentul de grăsime corporală.

HTC UA Band

Cântarul poate înregistra statisticile pentru până la 8 utilizatori şi să le sincronizeze cu o aplicaţie dedicată de pe mobil. Kitul vine în magazine pe 22 ianuarie, la preţul de 400 de dolari. De remarcat şi că UA Band nu are GPS, spre deosebire de HTC Grip. Viaţa bateriei brăţării UA este de 5 până la 7 zile. Aceasta costă 180 de dolari separat și nu e rezistentă la apă.

HTC UA Healthbox, cantarul

Iată un clip hands-on al celor de la The Verge:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×