CES 2016: Razer își lansează primul smartwatch denumit Nabu Watch; vine cu un design ceva mai special

951 ori
<b>CES 2016: Razer își lansează primul smartwatch denumit Nabu Watch; vine cu un design ceva mai special</b>Razer este numele pe care &icirc;l asociem de fiecare dată laptop-urilor și accesoriile destinate pasionaților de gaming, companie ce astăzi are un anunț important de făcut. &Icirc;n cadrul CES 2016, producătorul de față tocmai ce și-a...

Razer este numele pe care îl asociem de fiecare dată laptop-urilor și accesoriile destinate pasionaților de gaming, companie ce astăzi are un anunț important de făcut. În cadrul CES 2016, producătorul de față tocmai ce și-a dezvăluit primul smartwatch denumit Nabu Watch, model afișat mai jos în imagini.

După cum și Razer ne prezintă, Nabu Watch nu este un ceas inteligent, ci mai degrabă un ceas obișnuit cu funcții smart. Acest lucru se observă din start, odată ce remarcăm faptul că nu dispune de un display touch, și nici de un panou color. În schimb, acest purtabil ne oferă două ecrane de mici dimensiuni pe care sunt afișate ora și diverse informații referitoare la activitatea fizică.

Razer Nabu Watch

Ceasul este capabil să monitorizeze numărul de pași efectuați, distanța parcursă, calitatea somnului, dar și numărul de calorii pierdute. Nabu Watch vine cu o baterie CR2032 cu autonomie de 12 luni, unitate destinată ecranului pentru afișarea orei exacte, respectiv cu o baterie Li-polymer pentru ecranul smart ce ne afișează informațiile despre activitatea fizică.

CES 2016: Razer își lansează primul smartwatch denumit Nabu Watch; vine cu un design ceva mai special

Acest ceas va sosi în două versiuni diferite: Nabu Watch, și Nabu Watch Forged Edition. Primul dintre acestea va costa 150 dolari și vine într-o corp din policarbonat, în timp ce versiunea secundară beneficiază de butoane din oțel inoxidabil pentru o durabilitate sporită, ceas ce costă 199 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×