CES 2016: Samsung lansează versiunile Rose Gold 18K și Platinum pentru ceasul Gear S2; ni se promite și suport iOS

1.216 ori
<b>CES 2016: Samsung lansează versiunile Rose Gold 18K și Platinum pentru ceasul Gear S2; ni se promite și suport iOS</b>Nici Samsung nu a lipsit de la CES 2016, producător ce tocmai a dezvăluit două noi versiuni pentru ceasul inteligent Gear S2 Classic. Cele două modele sunt denumite Platinum, respectiv Rose Gold 18K, versiuni exclusiviste ce vor ajunge pe piață la...

Nici Samsung nu a lipsit de la CES 2016, producător ce tocmai a dezvăluit două noi versiuni pentru ceasul inteligent Gear S2 Classic. Cele două modele sunt denumite Platinum, respectiv Rose Gold 18K, versiuni exclusiviste ce vor ajunge pe piață la prețuri nu tocmai accesibile pentru publicul larg.

Versiunea Rose Gold va sosi cu o carcasă din aur de 18K, cu brățară din piele naturală, în timp ce modelul Platinum va adopta o carcasă de culoare argintie însoțită de o curea neagră din piele naturală. De asemenea, ceasurile vor oferi tehnologia NFC și suport pentru serviciul de plăți mobile Samsung Pay ce va fi disponibil începând din acest an în SUA.

CES 2016: Samsung lansează versiunile Rose Gold 18K și Platinum pentru ceasul Gear S2; ni se promite și suport iOS

Printre dotările lui Gear S2 Classic avem la dispoziție un display circular Super AMOLED de 1.2 inch, un procesor dual-core de 1.0 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf și sistemul de operare Tizen OS. Primim WiFi, Bluetooth 4.1, un monitor cardiac și o baterie de 250 mAh.

Odată cu acest anunț, Samsung a dezvăluit și faptul că ceasurile Gear S2 Classic vor primi în curând suport pentru iOS. Totuși, compania nu a dezvăluit data la care noua funcție va fi distribuită pe device-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×