CES 2016: Panasonic Toughpad FZ-Q1 este cea mai nouă tabletă rugged de pe piață

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 505 ori
<b>CES 2016: Panasonic Toughpad FZ-Q1 este cea mai nouă tabletă rugged de pe piață</b>Printre companiile participante la CES &icirc;n acest an s-a aflat și Panasonic, producător ce a venit cu o tabletă interesantă, una de tip rugged ce poate fi văzută &icirc;n imaginile de mai jos. La fel ca și modelele anterioare, și &icirc;n...

Printre companiile participante la CES în acest an s-a aflat și Panasonic, producător ce a venit cu o tabletă interesantă, una de tip rugged ce poate fi văzută în imaginile de mai jos. La fel ca și modelele anterioare, și în cazul lui Panasonic Toughpad FZ-Q1, utilizatorii pot opta pentru diferite componente hardware.

Astfel, versiunea standard va sosi cu display Full HD de 12.5 inch și tehnologia anti-reflexie, cu un procesor Intel Celeron N2807 de 1.58 GHz, cu 4 GB memorie RAM și cu un SSD de 128 GB. La pachet se află o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli, conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, infraroșu, port USB 3.0, și conectivitate 4G LTE.

CES 2016: Panasonic Toughpad FZ-Q1 este cea mai nouă tabletă rugged de pe piață

Panasonic Toughpad FZ-Q1 sosește din fabrică cu sistemul de operare Windows 8.1 Pro, dar utilizatorii pot face ulterior upgrade la Windows 10. Modelul Performance aduce în schimb un procesor Intel Core i5-4302Y vPro de 1.6 GHz, un SSD de 256 GB și 8 GB memorie RAM.

Aflăm că această tabletă va fi disponibilă începând din luna martie la un preț de aproximativ 999 dolari pentru versiunea standard, respectiv 1.699 dolari pentru modelul Performance.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×