CES 2016: Panasonic Toughpad FZ-Q1 este cea mai nouă tabletă rugged de pe piață

583 ori
<b>CES 2016: Panasonic Toughpad FZ-Q1 este cea mai nouă tabletă rugged de pe piață</b>Printre companiile participante la CES &icirc;n acest an s-a aflat și Panasonic, producător ce a venit cu o tabletă interesantă, una de tip rugged ce poate fi văzută &icirc;n imaginile de mai jos. La fel ca și modelele anterioare, și &icirc;n...

Printre companiile participante la CES în acest an s-a aflat și Panasonic, producător ce a venit cu o tabletă interesantă, una de tip rugged ce poate fi văzută în imaginile de mai jos. La fel ca și modelele anterioare, și în cazul lui Panasonic Toughpad FZ-Q1, utilizatorii pot opta pentru diferite componente hardware.

Astfel, versiunea standard va sosi cu display Full HD de 12.5 inch și tehnologia anti-reflexie, cu un procesor Intel Celeron N2807 de 1.58 GHz, cu 4 GB memorie RAM și cu un SSD de 128 GB. La pachet se află o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli, conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, infraroșu, port USB 3.0, și conectivitate 4G LTE.

CES 2016: Panasonic Toughpad FZ-Q1 este cea mai nouă tabletă rugged de pe piață

Panasonic Toughpad FZ-Q1 sosește din fabrică cu sistemul de operare Windows 8.1 Pro, dar utilizatorii pot face ulterior upgrade la Windows 10. Modelul Performance aduce în schimb un procesor Intel Core i5-4302Y vPro de 1.6 GHz, un SSD de 256 GB și 8 GB memorie RAM.

Aflăm că această tabletă va fi disponibilă începând din luna martie la un preț de aproximativ 999 dolari pentru versiunea standard, respectiv 1.699 dolari pentru modelul Performance.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×