CES 2019: Michael Kors anunţă Access Sofie 2.0, ceas inteligent cu design clasic şi elegant

1.004 ori
<b>CES 2019: Michael Kors anunţă Access Sofie 2.0, ceas inteligent cu design clasic şi elegant</b>Michael Kors, un brand fashion apreciat şi destul de exclusivist a prezentat la CES 2019 un nou purtabil. E vorba despre ceasul inteligent Michael Kors Access Sofie 2.0, care vine cu un design clasic şi elegant

Michael Kors, un brand fashion apreciat şi destul de exclusivist a prezentat la CES 2019 un nou purtabil. E vorba despre ceasul inteligent Michael Kors Access Sofie 2.0, care vine cu un design clasic şi elegant.

Michael Kors Access Sofie 2.0

Predecesorul său a fost unul dintre puţinele ceasuri inteligente orientate exclusiv spre publicul feminin. Era şi compatibil cu telefoane Android şi cu iPhone-uri. Nu se schimbă foarte multe faţă de predecesor, dar la interior sunt ceva upgrade-uri. Access Sofie 2.0 vine cu GPS şi NFC şi posibilitatea de a monitoriza o sesiune de fitness, chiar şi fără un telefon conectat.

Puteţi să folosiţi terminalul şi pentru a face plăți direct de la încheietură. O altă noutate este integrarea unui senzor de puls, iar corpul este rezistent la apă în regim 3 ATM, faţă de cel IP67 al originalului. La interior se află doar procesorul Snapdragon Wear 2100, deci generaţie veche şi nu Snapdragon Wear 3100 cel nou. Există și 4 GB stocare. 

Ceasul are o carcasă din oţel inoxidabil şi o mărime de 41 mm. Vine pe argintiu, auriu, rose gold şi o combinaţie argintiu/auriu. Toate au un efect de "cristal" în jurul marginii. Bateria de 300 mAh îi va oferi 1-2 zile de funcţionare. Produsul vine la vară la preţ de 350 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×