CES 2019: Michael Kors anunţă Access Sofie 2.0, ceas inteligent cu design clasic şi elegant

Autor:  | Publicat în:  Smartwatch  Michael Kors 694 ori
<b>CES 2019: Michael Kors anunţă Access Sofie 2.0, ceas inteligent cu design clasic şi elegant</b>Michael Kors, un brand fashion apreciat şi destul de exclusivist a prezentat la CES 2019 un nou purtabil. E vorba despre ceasul inteligent Michael Kors Access Sofie 2.0, care vine cu un design clasic şi elegant

Michael Kors, un brand fashion apreciat şi destul de exclusivist a prezentat la CES 2019 un nou purtabil. E vorba despre ceasul inteligent Michael Kors Access Sofie 2.0, care vine cu un design clasic şi elegant.

Michael Kors Access Sofie 2.0

Predecesorul său a fost unul dintre puţinele ceasuri inteligente orientate exclusiv spre publicul feminin. Era şi compatibil cu telefoane Android şi cu iPhone-uri. Nu se schimbă foarte multe faţă de predecesor, dar la interior sunt ceva upgrade-uri. Access Sofie 2.0 vine cu GPS şi NFC şi posibilitatea de a monitoriza o sesiune de fitness, chiar şi fără un telefon conectat.

Puteţi să folosiţi terminalul şi pentru a face plăți direct de la încheietură. O altă noutate este integrarea unui senzor de puls, iar corpul este rezistent la apă în regim 3 ATM, faţă de cel IP67 al originalului. La interior se află doar procesorul Snapdragon Wear 2100, deci generaţie veche şi nu Snapdragon Wear 3100 cel nou. Există și 4 GB stocare. 

Ceasul are o carcasă din oţel inoxidabil şi o mărime de 41 mm. Vine pe argintiu, auriu, rose gold şi o combinaţie argintiu/auriu. Toate au un efect de "cristal" în jurul marginii. Bateria de 300 mAh îi va oferi 1-2 zile de funcţionare. Produsul vine la vară la preţ de 350 de euro.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×