Apple pariază pe sănătate şi fitness în 2019; Iată planurile lui Tim Cook

1.187 ori
<b>Apple pariază pe sănătate şi fitness în 2019; Iată planurile lui Tim Cook</b>Una dintre cele mai importante inovaţii prezentate la evenimentul Apple din toamna trecută a fost EKG-ul integrat pe Apple Watch. E drept că a fost activat mai târziu printr-o actualizare software, dar e un pas mare în faţă. Acum Apple anunţă

Una dintre cele mai importante inovaţii prezentate la evenimentul Apple din toamna trecută a fost EKG-ul integrat pe Apple Watch. E drept că a fost activat mai târziu printr-o actualizare software, dar e un pas mare în faţă. Acum Apple anunţă că va paria mult pe sănătate în 2019.

Tim Cook, CEO Apple a acordat recent un interviu celor de la CNBC, în care a discutat despre planurile companiei pe anul curent. Cu această ocazie am aflat că firma din Cupertino va lansa noi servicii de sănătate în acest an. Nu e foarte clar despre ce e vorba, dar ştim că Apple lucrează la ele de câţiva ani. Totul începea atunci când a debutat platforma Healthkit cu câţiva ani în urmă.

De atunci Apple a dus muncă de convingere cu producătorii pentru a aduce compatibilitate cu multiple gadgeturi şi servicii din zona Health. Ca să nu mai vorbim despre nesfârşitele discuţii cu FDA şi autorităţile medicale din SUA pentru a aproba integrarea cu serviciile de sănătate ale statului. Puteţi spre exemplu să vă trimiteţi datele colectate de Apple Health spre doctor în SUA.

ResearchKit e un alt aspect important, o platformă pentru studii clinice găzduită de universităţi şi cercetători în domeniul medical. Există şi CareKit, care îi ajută pe pacienţi să îşi monitorizeze afecţiunile. Cook and co vor să democratizeze serviciile de sănătate. Apple Watch Series 4, cu EKG şi detecţie a căderii este doar începutul.

Apple vinde şi un gadget special de pus sub saltea pentru monitorizarea somnului (Beddit) şi mă aştept ca pe viitor să măsoare şi tensiunea prin ceasurile sale. Sănătatea este vitală şi dacă Apple o poate face accesibilă pentru toată lumea, atunci nu avem decât de câştigat. Monitorizarea diabetului, simptomelor bolilor de inima și a cancerului sunt aspecte importante pe viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×