Computex 2015: ASUS anunţă smartwatchul ZenWatch 2, cu Android Wear şi ecran AMOLED cu sticlă 2.5D

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.199 ori
<b>Computex 2015: ASUS anunţă smartwatchul ZenWatch 2, cu Android Wear şi ecran AMOLED cu sticlă 2.5D</b>Au trecut doar c&acirc;teva luni de c&acirc;nd a debutat ASUS ZenWatch, dar iată că smartwatchul primeşte astăzi un succesor, anunţat &icirc;n cadrul Computex 2015. Terminalul vine cu Android Wear şi are un buton crown metalic. &nbsp; Acest buton...

Au trecut doar câteva luni de când a debutat ASUS ZenWatch, dar iată că smartwatchul primeşte astăzi un succesor, anunţat în cadrul Computex 2015. Terminalul vine cu Android Wear şi are un buton crown metalic.

Acest buton permite o nouă interacţiune cu interfaţa lui Android Wear, conform producătorului. ZenWatch 2 va sosi într-o vesiune de 49 mm cu carcasa din oţel inoxidabil, dar şi o versiune de 45 mm. Ceasul va sosi pe argintiu, gri gunmetal sau auriu rose, fiecare având asociată o curea din metal de culoare similară. Există şi curele din piele sau cauciuc pentru acest smartwatch, ASUS oferind un total de 18 combinaţii de materiale şi culori.

Asus ZenWatch 2

ASUS a anunţat şi un parteneriat cu Swarovski, care va avea ca rezultat o curea din piele cu cristale integrate. ZenWatch 2 aduce şi un nou conector magnetic pentru încărcare, care ar îmbunătăţi viteza de încărcare a acestui device. Noul smartwatch vine cu protecţie Gorilla Glass 3, un display AMOLED cu sticlă 2.5D, iar la capitolul software primim aplicaţia Watch Face Land, care va permite să creaţi un homescreen personalizat.

Asus ZenWatch 2

La bord se afla un procesor Qualcomm care nu a fost detaliat, iar ceasul aduce şi rezistenţa la apă şi praf, cu rating IP67. Funcţia Remote Camera a fost îmbunătăţită şi evident avem şi funcţii de fitness la bord.

Computex 2015: ASUS anunţă smartwatchul ZenWatch 2, cu Android Wear şi ecran AMOLED cu sticlă 2.5D

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×