Vivo Apex a debutat oficial, cu screen to body ratio de 98%, cameră "periscop"

3.102 ori
<b>Vivo Apex a debutat oficial, cu screen to body ratio de 98%, cameră "periscop"</b>Cel mai inedit telefon prezentat la MWC 2018 a fost cu siguranţă Vivo Apex. Apărea cu o săptămână în urmă la MWC 2018 şi era doar un telefon concept, un prototip. Acum debutează oficial şi aflăm mai multe detalii despre el, inclusiv când va intra în..

Cel mai inedit telefon prezentat la MWC 2018 a fost cu siguranţă Vivo Apex. Apărea cu o săptămână în urmă la MWC 2018 şi era doar un telefon concept, un prototip. Acum debutează oficial şi aflăm mai multe detalii despre el, inclusiv când va intra în producţie.

Recent am aflat şi că mecanismul sau de cameră "periscop" ar fi fost de fapt brevetat de Essential cu ceva vreme în urmă. Vivo Apex are pe lângă ecranul cu screen to body ratio 98% şi un scanner de amprente integrat în ecran şi o cameră duală în spate. E impresionant şi faptul că în ciuda tuturor acestor inovaţii, handsetul rezultat măsoară doar 7.8 mm în talie.

Camera care iese din zona de sus are nevoie de doar 0.8 secunde pentru a fi scoasă în exterior. Vivo Apex vine cu un ecran OLED de 5.99 inch, cu tehnologie COF. Pentru un panou din sticlă cât mai uniform senzorii de lumină ambientală şi de proximitate au fost plasaţi sub panoul de ecran. Terminalul mai are şi acustica HiFi, 3 amplificatoare şi un DAC dedicat. Nu este oferit un difuzor aici, ci un sistem pe baza de vibraţii prin ecran.

Vivo a reuşit să obţină toate aceste realizări folosind conceptul de System in Package (SIP). La bord avem şi un procesor Snapdragon 845, care pune în mişcare funcţiile AI ale camerei. Producţia în masă ar trebui să debuteze până la mijlocul acestui an, iar preţul este deocamdată necunoscut. Sperăm că rezultatul final va fi ceva mai şlefuit şi nu atât de angular că design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×