Emporio Armani prezintă colecția de ceasuri smart Connected; prețurile încep de la 245 dolari (Video)

2.322 ori
<b>Emporio Armani prezintă colecția de ceasuri smart Connected; prețurile încep de la 245 dolari (Video)</b>Armani anunță astăzi lansarea primelor ceasuri inteligente din portofoliu, purtabile realizate în parteneriat cu cei de la Fossil care sunt deja disponibile la vânzare pentru prețuri ce încep de la 245 dolari. Sunt disponibile diferite variante din care

Casa italiană de modă Giorgio Armani anunță astăzi lansarea primelor smartwatch-uri din gamă, produse realizate în parteneriat cu cei de la Fossil. Avem de-a face cu ceasuri hibrid ce fac parte din seria Connected și care sunt disponibile deja la vânzare în 5 variante de culoare. Acestea se diferențiază prin culoarea cadranului metalic și prin cureaua ce este oferită la pachet (din metal, sau piele).

EA Connected

După cum puteți remarca, ceasurile oferă în continuare un display analog, dar la pachet primim conectivitate Bluetooth pentru sincronizarea cu un smartphone iOS și Android. Primim senzori pentru măsurarea numărului de pași, funcții de monitorizare a somnului, posibilitatea de control al player-ului audio de pe telefon, dar și funcția de a primi notificări sub formă de vibrații pe ceas pentru mesajele și apelurile recepționate pe smartphone. 

Interesant la ceasul Emporio Armani Connected este și bateria quartz aflată la interior ce ar promite o autonomie de până la 6 luni, perioadă după care vom fi nevoiți să o înlocuim. Prețurile pentru aceste ceasuri hibrid pornesc de la 249 dolari, și ajung până la 395 dolari în funcție de varianta pentru care vom opta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×