Vernee Apollo Lite va fi primul smartphone deca-core ce va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat

1.282 ori
<b>Vernee Apollo Lite va fi primul smartphone deca-core ce va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat</b>Pe masa noastră de teste a ajuns de curând și smartphone-ul Vernee Apollo Lite - aparent, primul terminal deca-core de pe piață ce va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat. După cum bine știți, acest produs vine la pachet cu dotări high-end precum

Cei de la Vernee țin să ne ofere astăzi o informație foarte prețioasă, și anume faptul că smartphone-ul Apollo Lite va fi primul model deca-core de pe piață ce va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat. La ora actuală compania tocmai ce a terminat versiunea demo a firmware-ului, și în acest moment se lucrează la optimizarea sistemului și la rezolvarea bug-urilor apărute ca urmare a actualizării software.

Vernee Apollo Lite

Aflați că update-ul va sosi în decembrie, și că printre noutățile pe care le vom regăsi aici se află funcția Split Screen ce ne permite rularea simulatană a două aplicații pe ecran, noi emoji-uri, dar și posibilitatea de a reveni la ultima aplicație deschisă prin realizarea unui dublu-tap pe butonul de multitasking. Vom primi și modul Doze pentru economisirea energiei, dar și posibilitatea de a răspunde mai rapid mesajelor.

În cazul în care nu știați, smartphone-ul Vernee Apollo Lite se află pe masa nostră de teste, iar astăzi este ziua când vom publica și unboxing-ul urmând ca mai apoi să vină rândul recenziei mult așteptate. Telefonul de față se laudă cu un corp metalic unibody, cu un procesor deca-core Helio X20 și cu un chip de 4 GB RAM. Avem o cameră foto Samsung de 16 megapixeli, scanner de amprente și o baterie de 3180 mAh.

De asemenea, aflați că în perioada 31 octombrie - 9 noiembrie aveți posibilitatea de a achiziționa acest terminal pentru numai 99.99 dolari. Detalii extra găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×