Timex lansează ceasul analog IQ+ Move ce aduce funcții smart la pachet; costă 149 dolari

1.666 ori
<b>Timex lansează ceasul analog IQ+ Move ce aduce funcții smart la pachet; costă 149 dolari</b>Producătorul american Timex anunță astăzi lansarea ceasului analog IQ+ Move ce aduce și funcții smart la pachet. Ne referim la senzorii speciali pentru măsurarea numărului de pași realizați, a caloriilor arse, dar și a calității somnului. Primim de asemen

Un lucru pe care l-am remarcat în ultima vreme este și acela că din ce în ce mai multe ceasuri analog cu funcții smart ajung la vânzare pe piață. Fără a oferi caracteristici deosebite precum conectivitatea 4G, un display tactil sau Wi-Fi, aceste modele se remarcă printr-un look clasic și printr-un preț mult mai accesibil. Este și cazul lui Timex IQ+ Move, ceas recent lansat ce poate fi achiziționat pentru suma de 149 dolari.

Timex IQ+ Move

Primim aici certificare pentru rezistență la apa de până la 50 metri, senzori pentru măsurarea numărului de pași, a distanței parcurse și a calității somnului. Avem și o aplicație companion pentru smartphone-urile ce rulează sistemul de operare Android sau iOS, conexiunea dintre aceste dispozitive fiind realizată prin intermediul standardului Bluetooth.

În mod interesant, ceasul Timex IQ+ Move nu trebuie reîncărcat, bateria aflată la interiorul acestuia fiind o unitate standard precum cele regăsite la bordul ceasurilor obișnuite. Asta înseamnă că pot trece și 12 luni sau mai bine și ceasul să funcționeze în continuare până când vom fi nevoiți să înlocuim bateria cu o unitate similară deloc costisitoare. Mai  vedeți și un clip video de prezentare pentru Timex IQ+ Move. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×