Fitbit Charge 3 debutează oficial cu senzor SpO2, ecran tactil și autonomie de până la 7 zile

1.507 ori
<b>Fitbit Charge 3 debutează oficial cu senzor SpO2, ecran tactil și autonomie de până la 7 zile</b>Astăzi din partea celor de la Fitbit vine lansarea brățării fitness Charge 3, un dispozitiv interesant care va ajunge și la noi pe plan local începând din luna octombrie. Purtabilul pe care îl vedeți în imaginile de mai jos se remarcă printr-un

În ultimele ore cei de la Fitbit au anunțat lansarea celui mai nou smartband din portofoliu, model numit Charge 3 care se remarcă printr-un design premium, rezistența la apă și ecranul tactil. Acesta este capabil să monitorizeze peste 15 tipuri de exerciții fizice ce pot fi setate în funcție de obiectivele fiecărui utilizator și aflăm că autonomia bateriei ajunge chiar și până la o săptămână într-un ritm normal de utilizare. 

Fitbit Charge 3

Ca materiale, Fitbit Charge 3 vine într-o carcasă realizată dintr-un aluminiu folosit în industria aeronautică și are un ecran protejat de Corning Gorilla Glass 3. Apropo de ecran acesta este unul tactil de tip OLED care comparativ cu Charge 2 este cu aproximativ 40% mai mare și totodată mai luminos. 

Fitbit charge 3

Mai aflăm că aceasta este prima brățară inteligentă de pe piață ce aduce un buton inductiv similar cu acel buton "fals" de pe iPhone 8 unde nu există părți care se mișcă, apăsarea tactilă fiind înlocuită de feedback haptic. Astfel se oferă mai mult loc pentru baterie și senzori și totodată producătorul poate proteja mai bine componentele interne de contactul cu apa.

Se mai oferă aici un senzor de puls, un pedometru, un senzor SpO2 care va estima nivelul de oxigen de sânge, dar și certificare pentru rezistența la apă până la 50 metri - produsul putând fi utilizat fără probleme la duș, atunci când plouă, în piscină, dar și în mare la sesiunile de înot. De asemenea, se monitorizează și calitatea somnului, iar ca orice smartband de pe piață și acesta oferă notificări pentru update-urile de pe smartphone.

Fitbit Charge 3 este compatibil cu terminalele Android și iOS, iar prețul este de 149.95 euro pentru varianta standard. Modelul Special Edition cu suport pentru Fitbit Pay va costa 169.96 euro. Ambele modele vin în România din octombrie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×