Samsung nu renunță la ideea unei tablete gigant; Pregătește modelul Galaxy View 2 cu diagonală de 17.5 inch

807 ori
<b>Samsung nu renunță la ideea unei tablete gigant; Pregătește modelul Galaxy View 2 cu diagonală de 17.5 inch</b>Aflăm astăzi că sud-coreenii de la Samsung nu sunt pregătiți încă să renunțe la ideea unei tablete gigant, asta după ce în 2016 ne prezentau modelul Galaxy View cu diagonală de 18.4 inch. Acum se vehiculează că un model succesor este în pregătiri

Toamna anului 2015 ne aducea și o tabletă inedită din partea celor de la Samsung, modelul numit Galaxy View ce impresiona prin a sa diagonală enormă de 18.4 inch. Era promovată drept tabletă ideală pentru întreaga familie și pentru funcții multimedia, dar cumva la scurt timp de la debut a intrat în anonimat, de atunci și până acum fiind rare ocaziile în care am mai auzit sau amintit de existența sa.

Samsung Galaxy View

Cu toate acestea se pare că sud-coreenii nu renunță la ideea unei asemenea tablete mamut și aparent lucrează la o variantă succesor cu ceva schimbări la pachet. Se vorbește despre un dispozitiv refinisat, ceva mai mic și de această dată cu ecran de 17.5 inch la bord și cu un kickstand redus comparativ cu ce primeam pe prima generație.

Samsung Galaxy View

Galaxy View 2 ar urma să aducă dotări din zona mid-range la pachet precum un procesor Exynos, 3 GB RAM și probabil ecran cu rezoluție Full HD. Nu va avea suport pentru Stylus S-pen, va rula Android Oreo din fabrică și pe deasupra nu va oferi nici suport pentru funcționalitatea Samsung DeX. Nu este clar când sosește această tabletă, dar aparent operatorul AT&T este implicat într-un parteneriat cu Samsung pentru acest dispozitiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×