Fitbit lansează primul său smartwatch, modelul Ionic, care vine cu un sistem de operare nou, plată contactless

1.119 ori
<b>Fitbit lansează primul său smartwatch, modelul Ionic, care vine cu un sistem de operare nou, plată contactless</b>Din partea celebrului producător Fitbit vine modelul Ionic, primul smartwatch al firmei de față. Este vorba despre un purtabil destinat persoanelor active, sosind cu un senzor de puls și cu unul SpO2. Avem și un nou sistem de operare la bord, iar cei

Fitbit, unul dintre cele mai mari nume în zona fitness trackerelor cumva nu intrase încă pe piaţa smartwatchurilor. O face în această săptămână, prin debutul lui Fitbit Ionic, primul smartwatch al companiei, care se remarcă prin platforma software custom de la bord.

Fitbit Ionic

Nu vine nici cu Tizen, nici cu Android Wear, ci cu un soft special creat de Fitbit, numit Ionic OS. Ceasul promite o autonomie de peste 4 zile cu o singură încărcare. Cu toate acestea, dacă facem mult sport cu GPS-ul pornit ajungem la doar 10 ore de utilizare. Evident accentul se pune pe fitness şi avem şi opţiuni speciale pentru înot de exemplu. Fitbit Ionic este rezistent la apă, până la o adâncime de 50 de metri şi vine cu senzor optic pentru puls.

Fitbit Ionic

Va afişa pulsul utilizatorului în timp real, dar şi atunci când se odihneşte între exerciţii. Există chiar şi o opţiune care prezintă felul în care fluctuează şi variază pulsul. Pe viitor Fitbit a promis că va oferi o funcţie "Audio Coach", care ne va ajuta la exerciţiile fizice prin ghidaj vocal. Smartwatch-ul afişează notificări de la Facebook, Instagram şi alte aplicaţii de gen şi e compatibil cu servicii faimoase ca Pandora, Accuweather sau Strava.

2.5 GB de stocare sunt la bord, plus suport pentru plăți mobile. Avem şi tracking GPS, aplicaţii third party, monitorizare a somnului şi o mulţime de clock faces. Plăţile se vor face contacless via Fitbit Pay. Produsul costă 350 de euro şi vine din octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×