Xiaomi lansează mâine "cel mai bun selfie phone"; Oferă primele teasere

1.939 ori
<b>Xiaomi lansează mâine "cel mai bun selfie phone"; Oferă primele teasere</b>Chinezii de la Xiaomi au pregătit un eveniment pentru ziua de mâine 2 noiembrie, o zi în care coincidență sau nu și cei de la HTC vor lansa două smartphone-uri. Xiaomi va veni în schimb cu un singur terminal mobil, unul pe care îl va comercializa

Chiar dacă Xiaomi se pregăteşte să intre pe piaţa din Spania, nu neglijează deloc nici piaţa din India, pe care au cucerit-o în ultimii ani cu greu. Astfel, mâine va avea loc un eveniment local, care ar urma să aducă la lumina zilei un nou telefon Xiaomi, în premieră în India, dar și global. Va fi un selfie phone, ba chiar ni se promite "cel mai bun selfie phone".

Xiaomi

E o pretenţie mare de îndeplinit, mai ales că firme ca Meitu şi Vivo mănâncă selfie pe pâine şi au lansat telefoane cu camere frontale de 20+ MP şi cu camera duale chiar. Şi Huawei a început să parieze tot mai des pe trendul camerelor duale frontale şi Gionee la fel. Sunt indicii că noul venit ar fi de fapt un Xiaomi Mi Note 3, într-o versiune localizată, dar ar putea fi un handset complet nou până la urmă.

Pe de altă parte teaserele de pe Twitter menţionau că nu e vorba despre un produs Note sau Book, ci de o serie nouă. Xiaomi a pornit şi o campanie Twitter sub hashatag-ul #YourBestSelfie, invitând publicul să posteze cele mai bune selfie-uri, cu accent pe celebrităţile din India. Xiaomi este unul dintre cei mai mari producători de telefoane care activează în India, având împreună cu Samsung o cotă de piaţă de 50%.

Cât despre noul telefon, dacă ar fi să pariez pe ceva, ar fi o funcţionalitate tip Portrait/Bokeh pentru camera frontală. Debutul său va fi transmis prin live stream mâine. Posibil să vedem şi ceva filmare 4K cu camera frontală pe acest model, în stil ASUS ZenFone 4 Selfie Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×