Fossil lansează ceasul inteligent cu Android Wear, Fossil Q Founder, la preţ de 275 dolari

2.197 ori
<b>Fossil lansează ceasul inteligent cu Android Wear, Fossil Q Founder, la preţ de 275 dolari</b>Fossil a lansat o &icirc;ntreagă serie de ceasuri astăzi, dintre care cel mai interesant este modelul Fossil Q Founder, care vine cu Android Wear. El costă 275 de dolari şi are un procesor Intel la interior. &nbsp; Smartwatchul aduce un cadran...

Fossil a lansat o întreagă serie de ceasuri astăzi, dintre care cel mai interesant este modelul Fossil Q Founder, care vine cu Android Wear. El costă 275 de dolari şi are un procesor Intel la interior.

Smartwatchul aduce un cadran circular şi are un design foarte arătos ce implică un corp metalic şi o curea din piele de calitate. E interesant că aplicaţia la care se conectează ceasul pe telefon nu se ocupă doar de fitness şi sănătate, ci şi de... curiozitate, schimbându-vă rutina zilnică. Q Founder se poate conecta la terminale Android şi iOS şi va sosi în magazine de sărbători.

Fossil lansează ceasul inteligent cu Android Wear, Fossil Q Founder, la preţ de 275 dolari

Aplicaţia Q pe care o puteţi instala pe smartphone include funcţia Q Activity, care monitorizează câte calorii ardeţi şi oferă modalităţi inedite de a face activităţile fizice mai amuzante. Există şi Q Notifications, legata direct la contul vostru de social media, dar şi Q Curiosity, care recomandă să descoperiţi ceva nou în zona în care vă aflaţi şi să ieşiţi din rutină, încurajand creativitatea.

Fossil a lansat şi ceasurile Q Reveler, Q Grant şi Q Dreamer, care vor fi puse în vânzare peste 4 zile şi se pot conecta la rândul lor la smartphone-uri.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×