Samsung Galaxy On5, un nou telefon entry level îşi face apariţia pe site-ul Samsung din greşeală

683 ori
<b>Samsung Galaxy On5, un nou telefon entry level îşi face apariţia pe site-ul Samsung din greşeală</b>Se pare că Samsung pregăteşte &icirc;ncă o serie de terminale mobile, &icirc;n afară de Galaxy J, S, Z, Note şi E. E vorba despre Galaxy On, despre care mai aflăm detalii cu ceva vreme &icirc;n urmă, dar care a primit o confirmare clară astăzi....

Se pare că Samsung pregăteşte încă o serie de terminale mobile, în afară de Galaxy J, S, Z, Note şi E. E vorba despre Galaxy On, despre care mai aflăm detalii cu ceva vreme în urmă, dar care a primit o confirmare clară astăzi. Samsung Galaxy On5 ar fi apărut pe site-ul oficial Samsung din greşeală, pentru că pagina să fie înlăturată apoi rapid.

Acest model este unul entry level, un handset de buget care aduce un ecran 720p de 5 inch, dar unul TFT LCD de această dată. Telefonul măsoară 8.5 mm în grosime şi vine cu un spate cu textură ce imită pielea. La bord se afla un procesor quad core (probabil Exynos), plus 1.5 GB RAM, 8 GB stocare, din care jumătate disponibili pentru utilizator şi un slot microSD.

Samsung Galaxy On5, un nou telefon entry level îşi face apariţia pe site-ul Samsung din greşeală

În spate regăsim o cameră de 8 megapixeli, iar în faţă una de 5 MP. Nu e cunoscută încă versiunea de Android cu care vine On5, iar despre acest model mai ştim că suportă conectivitate LTE, are două sloturi SIM şi o baterie înlăturabila de 2600 mAh, care ar trebui să ofere 13 ore de browsing. Galaxy On5 ar urma să coste în jur de 135 de euro, conform zvonurilor.

Aşteptăm şi un phablet din gama On, Samsung Galaxy On7, care aduce un ecran 720p de 5.5 inch, camera de 13 MP, baterie de 3000 mAh şi va costa 175 euro.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×