Furnizorii Apple afirmă că Apple Watch 2 va intra în producţie în trimestrul 2

550 ori
<b>Furnizorii Apple afirmă că Apple Watch 2 va intra în producţie în trimestrul 2</b>Deşi &icirc;l aşteptam pe Apple Watch 2 să debuteze &icirc;n această primăvară, poate chiar &icirc;n martie cu iPad Air 3, se pare că mai avem de aşteptat. Surse din cadrul furnizorilor de componente Apple afirmă că noul smartwatch va intra...

Deşi îl aşteptam pe Apple Watch 2 să debuteze în această primăvară, poate chiar în martie cu iPad Air 3, se pare că mai avem de aşteptat. Surse din cadrul furnizorilor de componente Apple afirmă că noul smartwatch va intra în producţie în trimestrul 2.

De producţie se va ocupa Quanta şi comenzile vor fi destul de puţine încât această companie să le onoreze pe toate, nemaifiind nevoie de inca un partener. E drept că Apple poate totuşi anunţa ceasul la evenimentul din martie şi să îl lanseze apoi după o lună sau două, deci ramane plauzibil un anunt cu iPad Air 3. Firma din Cupertino ar fi luat în calcul şi colaborarea cu Foxconn drept al doilea producător, dar comenzile nu vor fi chiar atât de mari.

Apple ar fi scăzut estimările cu privire la vânzările lui Watch 2 faţă de cele din trimestrul 4 al anului trecut, fiind acum mai precauţi. Zvonurile vorbesc despre un Apple Watch 2 cu o cameră FaceTime, un chip WiFi dedicat, procesor nou, mai mult RAM şi îmbunătăţiri la capitolul sănătate/fitness, dar si Force Touch. Aflăm mai multe la primăvară!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×