Posibile fotografii cu iPad Pro 2 sosesc pe web; tableta ar urma să intre în producție din septembrie

984 ori
<b>Posibile fotografii cu iPad Pro 2 sosesc pe web; tableta ar urma să intre în producție din septembrie</b>Vedem astăzi două posibile fotografii ce ni-l prezintă pe iPad Pro 2, tabletă cu display de 12.9 inch și procesor Apple A10X ce ar urma să fie prezentat oficial în cadrul unui eveniment programat pentru luna noiembrie. Din păcate imaginile nu scot la ivea

În luna noiembrie a anului 2015 cei de la Apple aduceau pe piață și cea mai mare tabletă din portofoliu, model numit iPad Pro care sosea la pachet cu un ecran LED ce măsura 12.9 inch în diagonală și care era destinată în mare parte mediului business și artiștilor grafici. Aparent, un succesor pentru acest terminal este pregătit de către firma din Cupertino ce ar urma să dea startul producției chiar din luna septembrie.

iPad pro 2

Vedem astăzi două posibile fotografii cu Apple iPad Pro, materiale care din păcate nu reușesc să scoată la iveală prea multe detalii. Aflăm totuși faptul că acest succesor pentru tableta de 12.9 inch ar putea oferi un procesor Apple A10X, același CPU pe care l-am regăsit în primăvară pentru varianta Pro de 9.7 inch.

De asemenea, display-ul terminalului ar urma să includă tehnologia Two Tone prin care balansul de alb se poate ajusta automat în funcție de nivelul de lumină din jur. Ne putem aștepta ca în perioada următoare să vedem din ce în ce mai multe astfel de imagini pe web, dar și ca Apple să pregătească debutul său pentru luna noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×