Polar M200 este un nou smartwatch destinat sportivilor; vine cu scanner de puls și costă 149 dolari (Video)

1.577 ori
<b>Polar M200 este un nou smartwatch destinat sportivilor; vine cu scanner de puls și costă 149 dolari (Video)</b>Cei de la Polar anunță astăzi lansarea unui nou smartwatch accesibil destinat sportivilor, model numit M200 și prezentat în imaginile de mai jos. Acest produs vine la pachet cu un display circular, cu modul GPS integrat, și cu un scanner pentru puls

Compania finlandeză Polar anunță astăzi lansarea unui nou smartwatch destinat sportivilor, model numit M200 și prezentat în imaginile de mai jos. Primim funcții precum monitorizarea numărului de pași realizați, a caloriilor arse, dar și a calității somnului totodată. De asemenea, ceasul ne va notifica în momentul în care primim apeluri sau mesaje pe smartphone, sau actualizări din aplicațiile de socializare.

Polar M200

Polar M200 este rezistent la apă, și ne mai oferă un scanner pentru puls a cărui prezență este binevenită aici. Ca dotări hardware, se menționează prezența unui display monocrom circular cu diametru de 2.6 cm, a unui modul GPS, dar și a unei memorii flash de 4 MB. Se pare că bateria de 180 mAh oferă până la 6 zile de autonomie într-un regim normal de utilizare.

Polar M200

Aflați și faptul că producătorul va comercializa curele interschimbabile pentru suma de 19.90 dolari per unitate. Ceasul este disponibil pe negru și roșu, iar extra puteți opta pentru curele pe albastru, galben sau alb. Polar M200 va ajunge la vânzare până la sfârșitul acestui an la un preț chiar interesant de 149 dolari ~ 600 lei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×