Garmin lansează noi ceasuri smart din seria Forerunner, inclusiv modele cu NFC și suport pentru plăți contactless

1.284 ori
<b>Garmin lansează noi ceasuri smart din seria Forerunner, inclusiv modele cu NFC și suport pentru plăți contactless</b>Din partea celor de la Garmin sosesc astăzi noi smartwatch-uri interesante, printre acestea numărându-se și modele ce permit plata contactless precum avem și pe Garmin Vivoactive 3 Music - ceas pe care Ervin testează

Din partea celor de la Garmin sosesc astăzi noi smartwatch-uri interesante, printre acestea numărându-se și modele ce permit plata contactless precum avem și pe Garmin Vivoactive 3 Music - ceas pe care Ervin testează în aceste zile plățile NFC Orange Money. Cât despre noutățile de pe listă, acestea sunt în număr de 5 după cum urmează: Forerunner 45, Forerunner 45s, Forerunner 245, Forerunner 245 Music și Forerunner 245 Music.

Primele modele de pe listă sunt Forerunner 45 și Forerunner 45s, ceasuri care aduc la pachet un senzor de puls și funcționalitate GPS, asta la un preț de 200 dolari. Avem parte de o sticlă consolidată chimic pentru rezistență sporită, o curea din silicon, rezistență la apă în regim 5ATM și autonomie de până la 7 zile. Prețul este de 199 dolari și diferențele dintre cele două variante sunt la nivel de mărime: 39 mm, respectiv 42 mm. 

Urmează ceasurile Forerunner 245 și Forerunner 245 Music, modele între care diferența notabilă este reprezentată de faptul că varianta Music poate stoca și reda până la 500 melodii. Acestea au certificare 5ATM, display-uri de 1.2 inch și o baterie cu autonomie de până la 7 zile. Modelul standard costă 299 dolari, iar cel Music 349 dolari.

Nu în ultimul rând avem ceasul flagship numit Garmin Forerunner 945, modelul care pentru 600 dolari vine cu suport pentru stocarea a până la 1000 melodii și cu suport pentru serviciile de streaming Spotify, respectiv Deezer. Are ecran de 1.2 inch cu protecție Gorilla Glass DX, certificare 5 ATM, autonomie de până la 14 zile și suport GPS. De asemenea avem suport NFC pentru realizarea de plăți contactless. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×