Orange România lansează în ofertă ceasul inteligent Garmin Vivoactive 3 Music, axat pe muzică şi fitness

2.223 ori
<b>Orange România lansează în ofertă ceasul inteligent Garmin Vivoactive 3 Music, axat pe muzică şi fitness</b>Începând din această săptămână operatorul Orange România aduce la vânzare noul ceas inteligent Garmin Vivoactive 3 Music, un smartwatch care după cum și denumirea sa sugerează, oferă suport pentru redare audio. Aflați din rândurile următoare

Orange România a anunţat astăzi lansarea în exclusivitate la vânzare a ceasului inteligent Garmin Vivoactive 3 Music, care se axează pe muzică şi fitness. Acest ceas inteligent permite stocarea şi ascultarea a până la 500 de melodii direct din memoria internă a purtabilului.

Garmin Vivoactive 3 Music

Puteţi de asemenea accesa alte 53 de milioane de melodii folosind aplicaţia Deezer. 15 aplicaţii de sport sunt preinstalate pentru pasionaţii de fitness, fie că aceştia vor să alerge, înoate sau să facă snowboarding. Chiar şi yoga şi golful sunt pe listă, cu informaţii individuale despre performanţă la înot, eficiența lovirii la golf sau viteză la snowboarding.

Garmin Vivoactive 3 Music

Ceasul îţi permite să răspunzi la mesaje text, să vezi emailurile primite şi actualizările de pe reţelele de socializare. Veţi putea şi monitoriza pulsul, dar şi nivelul maxim de oxigenare a sângelui, plus nivelul de stres. Autonomia acestui gadget este de până la 7 zile în mod ceas inteligent sau 13 ore în mod GPS, dacă vreţi să monitorizaţi harta parcursului vostru la jogging sau mers pe bicicletă.

Garmin Vivoactive 3 Music se poate conecta la căşti Bluetooth, are protecţie pe bază de sticlă Corning Gorilla Glass şi vine cu o interfaţă Side Swipe pentru o derulare rapidă şi intuitivă a meniurilor şi widgeturilor. Are design unisex, cadran de 1.2 inch, corp rezistent la apă la 5 ATM, busolă digitală, termometru şi permite şi realizarea de plăţi prin Garmin Pay.

Ecranul are rezoluţie de 240 x 240 pixeli, iar corpul este realizat din oţel inoxidabil. Orange vine ceasul la suma de 329 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×