Garmin va lansa 6 noi ceasuri inteligente la IFA 2019: Garmin Venu, Vivoactive 4, 4s, Vivomove 3 Sport, 3S, Style

1.061 ori
<b>Garmin va lansa 6 noi ceasuri inteligente la IFA 2019: Garmin Venu, Vivoactive 4, 4s, Vivomove 3 Sport, 3S, Style</b>IFA este de obicei un târg de tehnologie la care nu se lansează neapărat telefoane, ci mai degrabă alte dispozitive, mai ales laptopuri, PC-uri, purtabile și produse din zonă business. În acest an Garmin e pusă pe fapte mari

IFA este de obicei un târg de tehnologie la care nu se lansează neapărat telefoane, ci mai degrabă alte dispozitive, mai ales laptopuri, PC-uri, purtabile și produse din zonă business. În acest an Garmin e pusă pe fapte mari, urmând să prezinte 6 noi ceasuri inteligente la târgul din Berlin. Cum se numesc și ce funcții au aflați mai jos.

Garmin Venu

(Venu)

Garmin Venu este atât ceas inteligent, cât și fitness tracker și vine cu un corp de 43 mmm. Acest model, ca și Vivoactive 4 și Vivoactive 4S vine cu suport Spotify și Deezer la pachet. Are și suport pentru plăți via NFC, ca și restul modelelor de altfel.

Garmin Vivoactive 4

(Vivoactive 4)

Modelele Vivoactive se remarcă prin funcțiile GPS avansate și o sumedenie de funcții de monitorizare a sănătății, stocare locală de muzică și sesiuni de fitness animate pe ecran. Vivomove Style e ceva mai stilat și are un ecran viu colorat și limbile analogice clasice de ceas. Vine și cu senzor de puls și funcții de fitness, inclusiv detecție a activităților sportive. 

Vivomove 3s

(Vivomove 3s)

Modelele Vivomove 3 Sport și Vivomove 3S au design clasic pentru un smartwatch, cu un panou LED (pe lângă limbile analogice) care prezintă funcții de monitorizare a fitness-ului, notificări și alte informații utile. Există și senzor de puls pe ambele și vom avea o selecție generoasă de mărimi și culori.  Așteptăm un debut la IFA 2019, cu tot cu prețuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×