Garmin lansează Vivoactive 3 Music, variantă de smartwatch cu suport pentru muzică

1.495 ori
<b>Garmin lansează Vivoactive 3 Music, variantă de smartwatch cu suport pentru muzică</b>Din partea celor de la Garmin vine astăzi lansarea smartwatch-ului Vivoactive 3 Music, un ceas inteligent care după cum și denumirea sa ne dă de înțeles, oferă suport pentru playback audio. Acest feature nu este ceva nemaiauzit în lumea

Garmin, unul dintre producătorii de echipamente GPS care s-a orientat spre zona purtabilelor inteligente a anunţat în această săptămână lansarea unui ceas inteligent care pare axat pe consumul de muzică. E vorba despre Garmin Vivoactive 3 Music, o versiune derivată de Vivoactive 3, care există deja.

Garmin Vivoactive 3 Music

Ce aduce în plus purtabilul? Un player muzical şi stocare locală pentru melodii. Asta pe lângă funcţiile deja prezente, ca fitness tracker şi GPS de înaltă precizie. Vivoactive 3 Music costă 300 de euro, cu 50 de euro mai mult decât versiunea non Music. Încă de la început acest produs a fost gândit ca rival pentru ceasurile deştepte de la Apple, Samsung sau Fitbit.

Garmin Vivoactive 3 Music

Preţul este cu siguranţă pe măsură şi avem şi avantaje precum Garmin Pay, care vă permite să realizaţi plăti contactless. Ecranul vine cu o margine ce suportă gesturi swipe şi avem şi senzor de puls la bord, cu detecţie a nivelului de stres, oximetru şi calcule pentru nivelul de fitness. Activity trackere gârlă, notificări de pe telefon şi multiple watch faces sunt aici, inclusiv unul pentru Uber.

Se pot stoca până la 500 de melodii în memoria acestui device, iar ele se ascultă via Bluetooth pe căşti, direct, fără telefon. Garmin oferă şi suport pentru iHeartRadio şi curând şi pentru Deezer. Din păcate nu primim suport Spotify, Play Music sau Apple Music, cel puţin nu încă. O noutate este sistemul ultra avansat de monitorizare a somnului, dezvoltat de Garmin. Analizează variabilitate pulsului, somnul REM şi cel uşor, cu grafice aferente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×