IFA 2017: Garmin anunţă 3 noi purtabile, inclusiv brăţări de fitness şi smartwatch-uri; Debutează şi o soluţie de plăţi via NFC

1.070 ori
<b>IFA 2017: Garmin anunţă 3 noi purtabile, inclusiv brăţări de fitness şi smartwatch-uri; Debutează şi o soluţie de plăţi via NFC</b>Și Garmin a sosit cu nouăți anul acesta la IFA, fiind vorba despre 3 noi purtabile cu design atrăgător și bineînțeles funcții destinate celor activi. Produsele sunt cunoscute sub numele de Garmin Vivoactive 3, Garmin Vivosport și Vivomove HR

Garmin a lansat 3 noi purtabile ieri la IFA 2017, dar şi un neaşteptat serviciu de plăţi mobile numit Garmin Pay. Noile modele de purtabile sunt smartwatchul Garmin Vivoactive 3, brăţara Garmin Vivosport şi elegantul ceas Vivomove HR. Hai să vedem ce ne rezervă fiecare.

Garmin Vivoactive 3

Garmin Vivoactive 3 este a treia generaţie de smartwatch cu GPS de la celebra companie din domeniul navigaţiei. Permite descărcarea de aplicaţii şi watch faces din magazinul Connect IQ, plus monitorizarea sesiunilor de fitness, inclusiv yoga. Veţi primi notificări, crea sesiuni de sport personalizate şi ceasul are şi monitor de stres chiar. Include GPS, senzor de puls şi viaţa a bateriei de până la 7 zile în mod smartwatch.

Cu GPS-ul pornit autonomia ajunge la 13 ore. Vine pe 3 culori, poate monitoriza până la 15 activitqati diferite şi are un ecran special calibrat încât să se vadă excelent şi la soare şi noaptea. Costă între 229 şi 299 dolari.

Garmin Vivosport

Garmin Vivosport este o brăţară de fitness, care măsoară pulsul, monitorizează alergările, sesiunile de ciclism şi alte activităţi sportive. Include GPS, senzor de puls şi un ecran Always On. Nu suporta Garmin Pay şi vine pe 3 culori: negru, negru Fuchsia şi negru/lime. Designul este slim şi oferă şi vibraţii pentru notificări. Costă 199.99 dolari.

Garmin VivoMove HR

Apoi îl avem pe Vivomove HR, primul smartwach hibrid cu touchscreen de la Garmin. Asta înseamnă că el combină un cadran analogic cu un ecran. Poate afişa notificări de pe smartphone, dar şi date legate de fitness. Are curele din piele sau silicon şi finisaj din oţel pentru corp. Costă 199.99 dolari sau 299.99 dolari. Practic este un ceas normal, doar că jos pe cadran are un mic ecran.

Garmin Pay este un serviciu de plăţi mobile via NFC. Deocamdată sunt suportate doar cardurile de credit şi debit Visa şi Mastecard.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×