Gionee pregătește un nou produs sub brandul IUNI, se va lansa În câteva zile; Poate În curând și la Allview!

1.064 ori
<b>Gionee pregătește un nou produs sub brandul IUNI, se va lansa În câteva zile; Poate În curând și la Allview!</b>știți probabil că Allview are în portofoliu cel puțin două device-uri produse de compania Gionee și rebranduite. Gionee are și câteva modele high end în pregătire, dar și un nou proiect numit IUNI, care ar putea implica un smartwatch sau noi...

știți probabil că Allview are în portofoliu cel puțin două device-uri produse de compania Gionee și rebranduite. Gionee are și câteva modele high end în pregătire, dar și un nou proiect numit IUNI, care ar putea implica un smartwatch sau noi tipuri de terminale mobile.

în dată de 20 noiembrie Gionee va prezenta acest misterios produs IUNI și chiar dacă vi se pare ciudat, am un feeling că e vorba de un segment nou de produse. Ar putea fi un smartwatch, ar putea să nu fie, dar ce știm sigur e că noile device-uri vor avea o interfață complet nouă. Faptul că Allview X1 Soul e atât de bine dotat nu e o coincidență, de vreme ce Gionee a evoluat mult în ultima vreme, devenind un jucător cunoscut în Asia.

IUNI va fi complet independent de miezul companiei, cam așa cum va fi și proiectul CyanogenMod cu Oppo și acest nou segment va avea un personal asociat de 100 de persoane. IUNI va permite rularea de Android, cu o interfață custom și așteptam cu nerăbdare dată de 20. Ce ne va aduce oare Gionee și implicit și Allview? O consolă, un ceas, o tabletă nouă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×