Google Play Movies integrează acum un fel de Shazam pentru filme, doar În UK deocamdată

Autor:  | Publicat în:  Google 766 ori
<b>Google Play Movies integrează acum un fel de Shazam pentru filme, doar În UK deocamdată</b>Shazam a evoluat enorm în ultimii ani și se zvonea că el va fi folosit drept inspirație pentru un serviciu care ne va permite să identificăm actorii în filme așa cum facem cu melodiile pe Shazam. Acum Google a integrat o funcție de acest gen in...

Shazam a evoluat enorm în ultimii ani și se zvonea că el va fi folosit drept inspirație pentru un serviciu care ne va permite să identificăm actorii în filme așa cum facem cu melodiile pe Shazam. Acum Google a integrat o funcție de acest gen in Play Movies, după cum aflați mai jos.

Utilizatorii Google Play Movies & TV din Marea Britanie pot avea mici casete informative afișate pe ecran, legate de actorii pe care îi văd și asta în timp real. Veți putea pune un film pe pauză și află date despre cariera unui actor, viața sa, vârsta și alte pelicule în care a jucat. Funcția e inspirată de Google Now și va fi foarte utilă cinefililor care stau cu telefonul în mână.

Sunt sigur că printre voi cititorii Mobilissimo.ro sunt zeci de persoane care se uită la seriale pe laptop/tableta și țin telefonul lângă, pentru a intra pe IMDB între timp sau pentru a identifica o melodie din film cu Shazam. Ei bine această funcție ar putea deveni automată acum și ar scădea distragerea din timpul privirii la film.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×