Goana după Apple Watch atinge un nou prag; peste 2.3 milioane de ceasuri comandate într-o săptămână

1.036 ori
<b>Goana după Apple Watch atinge un nou prag; peste 2.3 milioane de ceasuri comandate într-o săptămână</b>Acum c&acirc;teva zile aflam că Apple a reușit ca doar &icirc;n 24 ore să &icirc;nregistreze peste 1 milion de pre-comenzi pentru ceasul Watch, iar astăzi noi informații ajunse &icirc;n presă ne dezvăluie faptul că numărul acestora s-a dublat....

Acum câteva zile aflam că Apple a reușit ca doar în 24 ore să înregistreze peste 1 milion de pre-comenzi pentru ceasul Watch, iar astăzi noi informații ajunse în presă ne dezvăluie faptul că numărul acestora s-a dublat. Mai precis, se vehiculează că Apple a primit 2.3 milioane de pre-comenzi pentru ceasul Watch al cărui preț începe de la 349$.

Într-o comparație nu numărul total de ceasuri Android Wear vândute anul trecut (720.000), Apple iată aproape triplează această cifră într-o perioadă de doar 7 zile. În ciuda așteptărilor, se pare că ceasul Apple Watch va avea totuși un impact pozitiv asupra producătorilor de smartwatch-uri Android Wear.

Astfel, acei utilizatori care consideră Apple Watch prea scump s-ar putea îndrepta mai degrabă către o soluție Android Wear, producătorii acestor terminale urmând a efectua și unele reduceri de preț. Acest lucru tocmai a fost făcut de către Motorola, companie ce a vândut preț de câteva zile ceasul Moto 360 pentru doar 165$.

După cum și cei de la TechTimes sugerează, odată cu Watch, Apple va lansa un nou trend pe piață, la fel cum s-a întâmplat și în 2007 cu lansarea primului iPhone. Așa cum ați aflat de curând, Apple Watch a ajuns și pe meleagurile noastre prin intermediul celor de la QuickMobile, retailer ce afișează ceasul la prețuri cuprinse între 1.849 lei și 69.999 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×