Pipo X8, un mini-PC inedit ce vine la pachet cu ecran touchscreen și sistemul de operare Windows

Autor:  | Publicat în:  Pipo 1.209 ori
<b>Pipo X8, un mini-PC inedit ce vine la pachet cu ecran touchscreen și sistemul de operare Windows</b>Dacă &icirc;n trecut pe biroul nostru trebuia să acordăm un spațiu generos unității calculatorului, &icirc;n prezent acest dispozitiv se regăsește pe piață și &icirc;ntr-o variantă mini ce va ocupa doar c&acirc;țiva cm. Un nou astfel de...

Dacă în trecut pe biroul nostru trebuia să acordăm un spațiu generos unității calculatorului, în prezent acest dispozitiv se regăsește pe piață și într-o variantă mini ce va ocupa doar câțiva cm. Un nou astfel de produs este Pipo X8, un mini-PC inedit ce aduce în plus la pachet și un ecran touchscreen.

Astfel, Pipo X8 poate fi tratat mai degrabă drept un device hibrid desktop-tabletă. Din câte aflăm, în materie de specificații acest produs de origine chineză ne oferă un display de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, 2 GB memorie RAM, 32 sau 64 GB spațiu de stocare, 4x porturi USB, unul HDMI, cât și un port Ethernet.

Primim un cititor de carduri microSD, conectivitate Bluetooth 4.0, WiFi și un procesor Intel Atom Z3735F / Z3736F Bay Trail. După cum și imaginea ne dezvăluie, Pipo X8 rulează sistemul de operare Windows 8.1, dar totodată nu este exclusă și lansarea unei versiuni dual-boot cu Android la bord. Prețul de retail va fi în jur de 100$.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×