O presupusă imagine pentru presă cu iPhone 7 ajunge pe web înaintea evenimentului programat pentru astăzi

1.355 ori
<b>O presupusă imagine pentru presă cu iPhone 7 ajunge pe web înaintea evenimentului programat pentru astăzi</b>În această seară de la ora 20:00,  ne vom îndrepta atenția către evenimentul Apple în cadrul căruia sunt așteptate noile terminale mobile iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Până atunci însă, scăpările nu se opresc, și aruncăm astăzi o privire asupra unei presupus

Până la evenimentul Apple programat pentru această seară ne-au mai rămas fix 10 ore din acest moment, eveniment ce ne promite lucruri destul de interesante în materie de produse hardware. După ce ieri v-am oferit un articol consistent cu lucrurile pe care le așteptăm de la această conferință, iată că între timp pe web și-a făcut apariția și o presupusă imagine de presă cu modelul iPhone 7 de 4.7 inch. 

Apple iPhone 7

Materialul provine din partea user-ului @the_malignant de pe Twitter, și potrivit acestuia avem de-a face cu un screenshot preluat din cadrul unui clip pe care Apple îl va prezenta în această seară. Vedem telefonul reprezentat destul de detaliat, în prim-plan aflându-se zona de jos unde remarcăm lipsa jack-ului audio și apariția unei noi grile pentru un difuzor secundar, sau probabil pentru microfonul destinat convorbirilor.

În partea de sus se observă și senzorul foto ceva mai generos, iar noul setup al antenelor se face la rândul său remarcat. Îl așteptăm pe iPhone 7 cu display de 4.7 inch, procesor dual-core Apple A10 de 2.4 GHz, certificare pentru rezistență la contactul cu apa, și cu o cameră foto de 12 megapixeli capabilă să filmeze la rezoluție 4K Ultra HD și 60fps. Posibil să întâlnim aici 3 GB RAM, și o versiune de bază cu 32 GB de stocare.

Aflăm mai multe începând de la ora 20:00 (ora României), moment în care vom da și noi startul unei noi sesiuni de liveblogging cu ocazia evenimentului Apple!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×