Google ar fi anulat ceasurile Pixel Watch din 2016 pentru că nu erau viabile

1.202 ori
<b>Google ar fi anulat ceasurile Pixel Watch din 2016 pentru că nu erau viabile</b>Poate pentru a răspunde zvonurilor că Google şi Fossil pregătesc un super ceas hibrid, azi au apărut informaţii despre eşecul proiectului Google Pixel Watch. Se pare că el era gata să fie lansat în 2016, doar că a fost tras pe linie moartă

Poate pentru a răspunde zvonurilor că Google şi Fossil pregătesc un super ceas hibrid, azi au apărut informaţii despre eşecul proiectului Google Pixel Watch. Se pare că el era gata să fie lansat în 2016, doar că a fost tras pe linie moartă.

Rick Osterloh este şeful secţiunii Hardware de la Google şi cel care a decis să anuleze Pixel Watch în ultima clipă în 2016. A lăsat astfel terenul liber pentru ca Apple să domine întregul segment smartwatch. Wear OS e departe de a fi competitiv chiar şi acum şi faptul că procesoarele Snapdragon Wear de generaţie nouă au tot întârziat a reprezentat încă un motiv ca ceasurile Wear să fie trase în jos.

Google Pixel Watch

Dacă totul ieşea bine, Google avea ceasuri Pixel lansate cu primele telefoane Pixel şi ar fi avut acum purtabile deja maturizate ca design după 3 generaţii. Osterloh a preferat să anuleze tot, dorind un limbaj de design unificat pe toate produsele Pixel. Era o lipsă de sinergie între telefoane şi ceasuri care nu îi plăcea. Erau şi probleme de funcţionalitate, precum sincronizarea care nu mergea acum trebuie, iar oficialul nu a vrut să rişte degradarea brandului Pixel abia lansat.

LG nu făcuse chiar o treabă excelentă cu aceste produse, dar a reciclat proiectul şi a lansat ceasurile drept LG Watch Style şi LG Watch Sport. Revenim in prezent, in 2019 și auzim că luna viitoare ar putea sosi un Pixel Watch  alături de telefoanele Pixel 4, cu un boost de la tehnologia Fossil. Totuşi Business Insider insistă că nu se va întâmpla aşa ceva şi ceasul Pixel nu e gata nici acum de prime time.

Dacă mă întrebaţi pe mine Wear OS e marea problemă aici, nu hardware-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×