Huawei a început să recruteze beta testeri pentru EMUI 10 pe Mate 20 Pro, Honor 20 și alte câteva modele

3.963 ori
<b>Huawei a început să recruteze beta testeri pentru EMUI 10 pe Mate 20 Pro, Honor 20 și alte câteva modele</b>Acum că avem deja anunțat un telefon Huawei cu Android 10 și EMUI 10 (fie ele și ciuntite de aplicații Google), e momentul să înceapă așteptarea înfrigurată pentru sosirea softului nou și pe telefoanele mai vechi. Se pare că Huawei a început deja să..

Acum că avem deja anunțat un telefon Huawei cu Android 10 și EMUI 10 (fie ele și ciuntite de aplicații Google), e momentul să înceapă așteptarea înfrigurată pentru sosirea softului nou și pe telefoanele mai vechi. Se pare că Huawei a început deja să recruteze beta testeri pentru telefoanele Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 RS Porsche Design și altele.

Sunt incluse în beta testing și modelele Mate 20X, Honor 20 și Honor 20 Pro, dar și Honor Magic 2 și Honor V20. Modelele Huawei primesc Android 10 cu EMUI 10, iar cele Honor Magic UI 3.0 cu Android 10. Sunt căutați 500 de utilizatori dispuși să facă teste cu versiunea log și 1500 pentru versiunea non log. Variantă cu log înseamnă că se va crea un jurnal cu probleme, impresii și bug-uri găsite, extras de pe telefonul testerului. Fără log înseamnă fără bătaie de cap.

Înregistrările se pot face aici și se realizează doar de pe un telefon mobil, nu și de pe PC. Trebuie și să aveți aplicația Pollen Club App la zi. Dacă totul merge bine telefoane că Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20X și restul ar trebui să primească actualizarea la Android 10/EMUI 10/Magic UI 3.0 in decembrie.

Modelele P30 o primesc în noiembrie. Seria P20, Mate 10 și P30 Lite o va primi în martie 2020. Vestea bună e și că toate aceste terminale primesc Androidul nou, cu tot cu aplicații Google. Aici aflați ce e nou în EMUI 10.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×