Movado Connect 2.0 este un nou ceas inteligent cu dotări de smartphone; A fost certificat de FCC

1.211 ori
<b>Movado Connect 2.0 este un nou ceas inteligent cu dotări de smartphone; A fost certificat de FCC</b>Ceasurile inteligente au crescut semnificativ în ultimii ani, în special datorită lui Apple Watch. Marile branduri nu au reuşit să îi ştirbească prea mult cota de piaţă, iar companiile mai mici încearcă şi ele să inoveze şi să rămână

Ceasurile inteligente au crescut semnificativ în ultimii ani, în special datorită lui Apple Watch. Marile branduri nu au reuşit să îi ştirbească prea mult cota de piaţă, iar companiile mai mici încearcă şi ele să inoveze şi să rămână relevante. De nicăieri apare azi un Movado Connect 2.0, un smartwatch elvețian care a trecut pe la FCC dezvăluind detalii impresionante.

MOVADO Connect 2.0

Acesta este succesorul purtabilului Movado Connect din 2017, aşa cum îi arată şi numele. Documentele de pe site-ul FCC sunt destul de ample, semn că produsul a fost deja testat, aprobat şi ne apropiem de lansare. Vom vedea un ceas cu cadran circular şi cu dotări care ar fi bune şi de un smartphone cu Android Go să zicem. Astfel, avem la bord 8 GB stocare şi 1 GB RAM.

MOVADO Connect 2.0

Procesorul este un Snapdragon Wear 3100 şi este menţionată şi o baterie de 300 mAh, aceeaşi capacitate ca la modelul original Movado. Nou venitul bifează şi evidentele Bluetooth Low energy, NFC şi WiFi, dar nu ştim dacă va avea şi o versiune celulară. Certificarea pentru rezistenţa la apă şi praf este IPX8, deci terminalul poate fi scufundat la doar câţiva centimetri adâncime.

Se pare şi că Movado Connect 2.0 are un format mai mic, de 40 mm, faţă de predecesorul de 46.5 mm. Atenţie şi la preţ, căci purtabilul din 2017 pornea de la 595 dolari, scăzând ulterior până la 416 USD. Ar trebui să avem şi sute de variaţiuni personalizabile de Watch Faces, Wear OS la bord, funcţii de fitness şi posibilitatea de a conecta ceasul la iPhone şi telefoane Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×