Google brevetează un Smartwatch cu "curea" touch

888 ori
<b>Google brevetează un Smartwatch cu "curea" touch</b>Google își continuă pregătirile din spatele cortinei, unde par a evolua către un sistem ce nu mai implica un telefon și o tabletă, ci un Smartwatch și o pereche de ochelari. Compania americană a brevetat recent un smartwatch cu o "curea" cu...

Google își continuă pregătirile din spatele cortinei, unde par a evolua către un sistem ce nu mai implica un telefon și o tabletă, ci un Smartwatch și o pereche de ochelari. Compania americană a brevetat recent un smartwatch cu o "curea" cu suport touch.

Google e deja implicat în numeroase inițiative, de la cartografierea stradală la cel mai înalt nivel la servicii video, de mail, chiar și servicii de Internet, mașini care se conduc singure și servicii TV. în ultimele luni Samsung, LG, Sony și Apple au fost asociate la rândul lor cu un smartwatch, dar probabil cel mai interesant proiect îl are Google, de vreme ce gadgetul lor pare asociat cu Project Glass.

Ei bine, în vreme ce Glass se bazează pe navigarea în UI prin intermediul unui senzor touch aflat în dreapta device-ului, un sistem similar e prezent pe Smartwatch. Aici se folosește un sistem de control pe bază de swipe pe o zonă touch sensitive de pe cureaua ceasului. Să vedem și ce material va fi ales pentru această componentă a noului gadget.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×