Google lansează Android Wear 2.0 Developer Preview 4, care aduce unele elemente lipsă din Wear 1.0 înapoi

Autor:  | Publicat în:  Google  Smartwatch 938 ori
<b>Google lansează Android Wear 2.0 Developer Preview 4, care aduce unele elemente lipsă din Wear 1.0 înapoi</b>Ieri aflam despre achiziția făcută de către Google cu scopul de a-l transforma pe Android Wear într-un sistem de operare mai interesant și mai complet. Astăzi iată că vine un update al actualului release Android Wear 2.0, unul destinat totuși doar

Android Wear 2.0 se află în varianta Developer Preview de ceva vreme şi acum a ajuns la release-ul cu numărul 4 de acest gen, care aduce câteva modificări interesante. Vă reamintesc că Wear 2.0 trebuia să debuteze în această toamnă, dar a fost amânat pentru 2017. Motivul amânării este că testerii au reacţionat negativ la precedentele release-uri.

Android Wear

În ce priveşte noul Developer Preview, cea mai mare schimbare pe care o aduce e modul în care funcţia "Back" operează. Precedentele variante Wear 2.0 transformau Back dintr-un gest swipe într-o apăsare pe butonul hardware al ceasului. Wear 2.0 Dev Preview 4 revine la gestul swipe, iar butonul hardware e acum asociat unui buton Power că în Android Wear 1.0.

Avem şi un nou API OAuth, care permite aplicaţiilor de pe ceas să deschidă o fereastră de autentificare pe telefonul la care e conectat purtabilul. De remarcat şi că Wear 2.0 Dev Preview aducea accesul la un aşa numit Watch Play Store cu aplicaţii şi tăia suportul pentru aplicaţiile standalone vechi, ce nu veneau din magazin Suportul pentru aplicaţiile Wear 1.0 revine cu nouă versiune şi vom putea instala şi aplicaţii via APK.

Google a inclus şi opţiuni de monetizare pentru aplicaţiile de pe ceas. Android Wear 2.0 vă oferă şi posibilitatea de a răspunde la mesaje, folosi aplicaţii şi monitoriza sănătatea, fără a avea nevoie de smartphone.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×