TAG Heuer ar urma să lanseze un smartwatch Android Wear 2.0 în luna mai

847 ori
<b>TAG Heuer ar urma să lanseze un smartwatch Android Wear 2.0 în luna mai</b>Compania TAG Heuer se pare că ne pregătește un nou smartwatch, unul ce va rula sistemul de operare Android Wear 2.0 și care va fi lansat pe piață în luna mai. Acest detaliu iese astăzi la iveală chiar prin intermediul CEO-ului companiei care a postat

De curând @evleaks a dezvăluit faptul că cei de la Google pregătesc un eveniment pentru lansarea lui Android Wear 2.0 pe data de 9 februarie, o zi în care am putea vedea și primele smartwatch-uri de pe piață ce sosesc cu noul release din fabrică. Pe viitor vor exista mai multe astfel de purtabile, unul dintre acestea urmând a fi produs chiar de către cei de la TAG Heuer.

Informația cu privire la debutul unui nou smartwatch Android Wear vine chiar din partea CEO-ului companiei, Jean-Claude Hiver, care a confirmat sosirea produsului în luna mai. Acesta va aduce suport GPS la pachet, o baterie cu autonomie superioară lui TAG Heuer Connected, dar și un display mai arătos.

În același timp aflăm și faptul că TAG Heuer a vândut 56.000 de ceasuri Connected până în acest moment, modele ce au purtat un preț inițial de 1.500 dolari. În cazul noului purtabil se așteaptă livarea unui număr de 150.000 unități.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×