Google Pixel Watch e real, conform unui nou brevet şi unor noi scăpări

854 ori
<b>Google Pixel Watch e real, conform unui nou brevet şi unor noi scăpări</b>Google Pixel Watch a primit deja o serie de scăpări şi zvonuri, dar nimic bătut în cuie până azi. Acum apare un brevet extrem de credibil primit de către Google de curând și descoperit de către cei de la Patently Mobile

Pixel Watch a primit deja o serie de scăpări şi zvonuri, dar nimic bătut în cuie până azi. Acum apare un brevet extrem de credibil primit de către Google de curând și descoperit de către cei de la Patently Mobile. Terminalul a fost cunoscut până acum sub numele de cod "Medaka" şi ar putea debuta la toamnă cu modelele Pixel 4 sau la Google I/O în această primăvară.

Google a făcut ceva mutări pe tabla de şah în anticiparea unui nou purtabil, cumpărând divizia Smartwatch de la producătorul de ceasuri Fossil. Între timp a primit şi aprobarea autorităţii americane FDA de a crea un purtabil cu EKG, pentru început sub forma produsului experimental Verily Study Watch.

Pixel Watch

Acel device e disponibil doar cu reţetă, pentru doctori şi cei care suferă de probleme cardiace. Toate acestea converg spre noul efort legat de purtabile. De la Moto 360 încoace nu am avut un ceas care să poarte o amprentă veritabilă Google, iar Samsung a fragmentat piaţa cu Tizen OS, în vreme ce câteva companii măricele au preferat să nu opteze pentru Wear OS.

Google vrea totuşi să conteze pe piaţa purtabilelor, cum o arată şi acest brevet înregistrat în trimestrul 2 din 2017. Marele plus al ceasului Google va fi faptul că e construit în jurul lui Google Assistant, care ar trebui să ofere funcţii mai ample decât Siri pe Apple Watch. Google trebuie să rezolve ecuaţia functiilor medicale//fitness-ului/EKG şi să ducă Wear OS la un nivel comparabil cu WatchOS, ceea ce e foarte greu să recunoaştem.

Brevetul prezintă un ceas cu corp circular (apare şi un model mai pătrăţos totuşi în schiţe), curea detaşabilă şi un mecanism clasic de ataşare a curelei. Încă aşteptăm ca o companie să inoveze în zona acestor curele şi brăţări, pentru că se tot zvonea că ele vor fi modulare şi vor avea propriile funcţii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×