iPad Mini 5 se îndoaie foarte uşor, după cum ne arată JerryRigEverything; Iată şi alte teste de rezistenţă! (Video)

870 ori
<b>iPad Mini 5 se îndoaie foarte uşor, după cum ne arată JerryRigEverything; Iată şi alte teste de rezistenţă! (Video)</b>După ce am aflat că iPad Mini 5 e greu de reparat şi că are o grămadă de adeziv la interior, acum e momentul să vedem cât de rezistentă e noua tableta Apple. JerryRigEverything este evident gata de acţiune, asta după ce a

După ce am aflat că iPad Mini 5 e greu de reparat şi că are o grămadă de adeziv la interior, acum e momentul să vedem cât de rezistentă e noua tableta Apple. JerryRigEverything este evident gata de acţiune, asta după ce a îndoit deja iPad-uri Pro anii trecuţi. Hai să vedem cum stă iPad Mini 5 la Bend Test.

Primele teste au fost OK, ecranul zgâriindu-se la nivelul 6 din 9, ca orice alt ecran acoperit cu sticlă protectoare şi nu sticlă de safir. Carcasa este una unibody din aluminiu, iar la testul cu bricheta ecranul nu are daune permanente, fiind un LCD şi nu OLED. Proba maximă a fost totuşi cea de îndoire, acolo unde device-ul a cedat destul de uşor, fără a aplica forţă excesivă.

Seamănă deci cu iPad Pro 11 la fragilitate, cu diferenţa că iPad Mini 5 nu se crapă la nivel de ecran sau ramă metalică. Rămâne totuşi funcţional chiar dacă este îndoit serios. Nici nu vreau să mă gândesc ce ar păţi noul iPad Air care măsoară 6.1 mm în talie sau una dintre noile tablete Samsung, care ştiu că a coborât chiar sub 6 mm.

Concluzia acestor teste? Încercaţi să ţineţi iPad Mini 5 într-o husă şi evitaţi să vă aşezaţi pe ghiozdanul sau geanta în care îl ţineţi. Apropo produsul porneşte de la 2299 lei la Quickmobile.ro în varianta de 64 GB și obțineți 3% discount extra dacă aplicați codul QUICK202.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×