Google Watch se apropie de concretizare, va miza pe funcțiile noi din KitKat și Google Now

964 ori
<b>Google Watch se apropie de concretizare, va miza pe funcțiile noi din KitKat și Google Now</b>A trecut ceva vreme de când am auzit zvonuri despre un smartwatch de nouă generație și acum că leak-urile lui iWatch au încetat (aparent), e momentul să discutăm despre un posibil Google Watch. &nbsp; Surse aropiate de Google afirmă&nbsp;că...

A trecut ceva vreme de când am auzit zvonuri despre un smartwatch de nouă generație și acum că leak-urile lui iWatch au încetat (aparent), e momentul să discutăm despre un posibil Google Watch.

Surse aropiate de Google afirmă că gigantul american are în faza finală un produs de tip Watch. Google Now va fi punctul central acestui device, la fel cum mă aștept ca Siri să fie o funcție esențiale pe un iWatch. Se pare și că Google ar putea integra multe dintre funcțiile lui Google Glass pe noul său ceas.

Am putea apăsa un buton și pune o întrebare, apoi vom primi un răspuns cu ajutorul lui Google Now. Google Watch va afișa calendarul, alarmele, mailurile, mesajele text și multe altele. Google se va axa foarte mult pe o durată lungă de viață a bateriei și pe conectivitate Bluetooth 4.0. Mă aștept și la funcții legate de sănătate și senzori multipli și dacă mă întrebați pe mine acest gadget va debuta fie în mai anul viitor la I/O, fie ca o surpriză în următoarele zile, odată cu KitKat.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×