Microsoft anunță update-ul Windows Phone GDR3; adaugă rezoluție 1080p și suport pentru terminale cu display-uri mari

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 996 ori
<b>Microsoft anunță update-ul Windows Phone GDR3; adaugă rezoluție 1080p și suport pentru terminale cu display-uri mari</b>A sosit timpul ca Microsoft să prezinte noul update pentru platforma Windows Phone. Se pare că în acest an nu vom avea o mare lansare, așa cum s-a întamplat cu cea a lui WP8 de anul trecut. Numele update-ului GDR3 provine din prescurtarea General...

A sosit timpul ca Microsoft să prezinte noul update pentru platforma Windows Phone. Se pare că în acest an nu vom avea o mare lansare, așa cum s-a întamplat cu cea a lui WP8 de anul trecut. Numele update-ului GDR3 provine din prescurtarea General Distribution Release.

.
Această actualizare, care va fi disponibilă în următoarele săptămâni, nu dispune de îmbunătățiri pe partea de notificări, dar vine cu câteva schimbări care erau așteptate de mult timp, în special vorbim despre suportul hardware.

în primul rând GDR3 va oferi suport pentru device-urile cu display între 5-7 inch cu o rezoluție maximă de 1080p. Momentan se pare că nu vom avea suport pentru tablete, dar ne putem aștepta la așa ceva în viitoarele update-uri. Telefoane cu sistem de operare WP vor deveni mai puternice, datorită faptului că acest update aduce și suport pentru procesorul Qualcomm Snapdragon 800 quad-core.

Pe partea de software, Microsoft lansează Driving Mode, care limitează notificările din lockscreen și poate fi setat să declanșeze atunci când este conectat la un dispozitiv bluetooth. De asemenea, putem închide aplicațiile individuale din meniul de multitasking, seta orientarea ecranului și seta diferite ringtone-uri pentru mesaje.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×