Honor Band 5i este o brăţara de fitness ingenioasă, cu conector USB de încărcare integrat direct în dispozitiv

900 ori
<b>Honor Band 5i este o brăţara de fitness ingenioasă, cu conector USB de încărcare integrat direct în dispozitiv</b>Huawei continua să lanseze purtabile, de această dată cu modelul Honor Band 5i. Acesta se remarcă faţă de rivali prin faptul că integrează un conector USB-A în brăţara sa. În mare designul nu e foarte diferit de Honor Band 5 cel prezentat în luna iulie.

Huawei continuă să lanseze purtabile, de această dată cu modelul Honor Band 5i. Acesta se remarcă faţă de rivali prin faptul că integrează un conector USB-A în brăţara sa. În mare designul nu e foarte diferit de Honor Band 5 cel prezentat în luna iulie. Aflaţi totuşi ce e nou mai jos.

În primul rând conectorul pentru încărcare, cel USB-A se află integrat în cureaua de silicon. Scăpăm deci de stresul de a căra cu noi un adaptor, alimentator wireless sau cablu USB. Purtabilul are un ecran color TFT cu diagonală de 0.96 inch cu rezoluţie de 160 x 80 pixeli. Poate afişa până la 30 de caractere în notificări, iar printre selling point-uri se număra senzorul de puls din spate, care include şi un senzor de oxigenare a sângelui.

Honor Band 5i

Honor Band 5i e rezistent la apă până la o adâncime de 50 de metri (5 ATM), iar autonomia sa ar fi de 7, până la 9 zile. La interior se afla o baterie de 91 mAh, care se încarcă de la zero la 100% în 1.5 ore. Senzorii includ unul de orientare pe 3 axe, dar şi cel optic pentru puls.  Avem şi suport Bluetooth 4.2, pentru conectarea la terminale iOS sau Android, dar nu avem NFC.

Honor Band 5i

Avem şi 9 activităţi sportive în opţiuni şi gadgetul cântăreşte doar 24 de grame. Produsul vine pe roz, verde măslina şi negru şi costă doar 22 de dolari. Se vinde de pe 1 noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×