Sony prezintă o variantă Professional Edition de Xperia 1, cu dotări gândite pentru fotografi şi editori

1.848 ori
<b>Sony prezintă o variantă Professional Edition de Xperia 1, cu dotări gândite pentru fotografi şi editori</b>Sony a lansat încă un telefon în această toamnă, în afară de Xperia 5. E vorba despre un Xperia 1 Professional Edition, care pare gândit pentru fotografi şi editori de imagine. El aduce câteva modificări la nivel de ecran plus conectivitate.

Sony a lansat încă un telefon în această toamnă, în afară de Xperia 5. E vorba despre un Xperia 1 Professional Edition, care pare gândit pentru fotografi şi editori de imagine. El aduce câteva modificări la nivel de ecran plus conectivitate.

Sony Xperia 1 Professional Edition este în proporţie de 90% dotat ca şi Xperia 1. Diferenţa e că oferă suport pentru conexiune Ethernet via port USB-C şi permite transferul wireless de fotografii de la camere digitale prin aplicaţia Imaging Edge Mobile. Ecranul OLED 4K de 6.5 inch e la posturi, tot cu aspect 21:9, dar acum are suport pentru semnal 10 bit şi o calibrare mai bună. Aceasta a fost realizată în funcţie de calibrarea monitoarelor Master de la Sony, cu profil de culoare Illuminant D65. Ca idee un monitor de gen ajunge să coste şi 30.000 de euro.

Xperia 1 Professional Edition

Revenind la aplicaţia Imaging Edge Mobile, aceasta vine şi cu un add on, sub forma lui Transfer & Tagging, care permite ca fotografii să adauge tag-uri şi voce fotografiilor. Sony mai anunţa şi că telefonul suporta orientare în landscape a homescreen-ului, care teoretic ar urma să vină şi pe Xperia 1 cel standard cu o actualizare viitoare.

Xperia 1 Professional Edition

Mi se pare bizar şi că nu au inclus un adaptor de la USB-C la Ethernet în pachet, dacă tot au oferit funcţionalitatea. În rest avem aceleaşi 3 camere de 12 MP în spate, procesor Snapdragon 855 şi 6 GB RAM, plus 128 GB stocare. Bateria este o unitate de 3300 mAh, iar telefonul rulează Android 9.0 Pie. Xperia 1 Professional costă 1320 de dolari şi ajunge în magazinele japoneze pe 25 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×