Xiaomi Mi Band 3i este o nouă brăţara de fitness, cu preţ mic

852 ori
<b>Xiaomi Mi Band 3i este o nouă brăţara de fitness, cu preţ mic</b>Xiaomi are de gând să lanseze încă o brăţară de fitness ieftină în curând. Astfel de pe 21 noiembrie se va comercializa o versiune mai ieftină de Xiaomi Mi Band, conform unui teaser postat de Xiaomi Mi India. Va fi un Mi Band 3i.

Xiaomi are de gând să lanseze încă o brăţară de fitness ieftină în curând. Astfel, de azi, 21 noiembrie se va comercializa o versiune mai ieftină de Xiaomi Mi Band, conform unui teaser postat de Xiaomi Mi India. Va fi un Mi Band 3i.

Xiaomi s-ar fi asociat cu organizatorii unui maraton din oraşul Bangalore pe 1 decembrie, iar cei care termina pe locuri fruntaşe primesc câte un Mi Band 3i gratuit. Noul purtabil ar trebui să fie disponibil în magazinele din India din această săptămână şi va avea un preţ undeva între Mi Band 3 şi Mi Band 4. Rămâne de văzut dacă primim ecran color sau monocrom, de vreme ce Mi Band 4 are unul color AMOLED şi Mi Band 3 doar unul monocrom.

Ar trebui să avem şi suport Bluetooth 5.0 şi acelaşi design rotunjit şi brăţară din silicon. Se vehiculează un ecran de 0.95 inch color printre dotări, noi watch face-uri, senzor pentru puls, pedometru şi alertă sedentarism. Brăţara va rezista la apă până la o adâncime de 50 de metri, poate monitoriza somnul şi detectează jumătate de duzină de activităţi sportive diferite. Preţul sau ar fi de aproximativ 20 de euro, poate şi mai puţin.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×