Huawei anunță ceasurile Watch GT Active și Watch GT Elegant; Modele cu certificare 5ATM și autonomie mare

1.373 ori
<b>Huawei anunță ceasurile Watch GT Active și Watch GT Elegant; Modele cu certificare 5ATM și autonomie mare</b>Alături de smartphone-urile Huawei P30 și Huawei P30 Pro introduse oficial ieri de către Huawei în cadrul unui eveniment de presă organizat în Paris, au debutat și noi ceasuri inteligente. Vorbim despre Watch GT Active și Watch GT Elegant

Alături de smartphone-urile Huawei P30 și Huawei P30 Pro introduse oficial ieri de către Huawei în cadrul unui eveniment de presă organizat în Paris, au debutat și noi ceasuri inteligente. Vorbim despre Watch GT Active și Watch GT Elegant, modele care la prima vedere oferă dotări similare variantei originale WatchGT, cu mici excepții la capitolul design după cum veți descoperi în imaginile de mai jos.

Huawei Watch GT Active

Un prim detaliu pe care îl aflați este că ambele ceasuri de aici oferă GPS, Bluetooth, senzor de puls dar și certificare 5ATM pentru rezistență la apă. Avem un senzor giroscop la bord, senzor magnetic, senzor de luminozitate, cât și barometru. Ceasurile nu dispun de Wi-Fi și rulează un sistem de operare dezvoltat in-house de către Huawei.

Modelul Active vine echipat cu un cadran de 46mm, ecran AMOLED de 1.39 inch și oferă până la 2 săptămâni autonomie, asta dacă senzorul de puls este oprit pentru 90 minute în fiecare săptămână. În cazul lui Watch GT Elegant avem ecran AMOLED de 1.2 inch, o baterie cu 7 zile autonomie și un cadran de 42 mm în schimb. Prețul său este de 229 euro, în vreme ce ediția Active costă 249 euro.

Ceasurile sunt compatibile cu telefoane ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 9.0. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×