Suma de 13.3 euro îți aduce un super smartwatch de la Cafago! Are certificare 5ATM și baterie cu autonomie de 2 ani

3.971 ori
<b>Suma de 13.3 euro îți aduce un super smartwatch de la Cafago! Are certificare 5ATM și baterie cu autonomie de 2 ani</b>Din partea celor de la Cafago.com primim astăzi o serie de noi reduceri sub formă de coduri promoționale, pe listă aflându-se de această dată produse ceva mai diferite. În prim plan avem un smartwatch sport cu certificare 5ATM

Din partea celor de la Cafago.com primim astăzi o serie de noi reduceri sub formă de coduri promoționale, pe listă aflându-se de această dată produse ceva mai diferite. În prim plan avem un smartwatch sport cu certificare 5ATM, iar printre celelalte produse se numără o imprimantă termică de buzunar, un smartwatch cu suport 3G la bord, o bandă LED, dar și o pereche de căști. Le găsiți pe toate la final sub formă de listă, iar în continuare vorbim despre ceasul sport!

Smartwatch

Acesta se prezintă foarte bine în materie de look, asta dacă apreciați design-ul sportiv pe care acesta îl adoptă. Are o carcasă din policarbonat, un mecanism digital pentru afișarea orei exacte și un pedometru pentru măsurarea activității sportive (număr pași, distanță parcursă, calorii arse).

Smartwatch

Primim și baterie CR2450 care oferă autonomie de până la 14 luni în modul standard, sau chiar 24 luni dacă activați modul economisire energie ceea ce este fantastic. Ca funcții mai primim aici cronometru, notificări pentru apeluri, mesaje dar și update-uri de pe rețele de socializare, cât și remote camera.

Ceasul are Bluetooth 4.0 și este compatibil cu smartphone-uri Android și iOS. De asemenea, trebuie specificat că acest smartwatch oferă certificare 5ATM pentru rezistență la apă. Folosind codul L9042Y în secțiunea de comandă de pe Cafago puteți achiziționa acest ceas pentru doar 13.3 euro până la data de 15 februarie!

Alte reduceri:

  • Smartwtach Cubot 3G: 83.99 eur folosind codul L03P3
  • Imprimantă termică Memobird GT1: 33.99 eur folosind codul L949OS
  • Bandă LED Xiaomi: 7.9 eur folosind codul L2388L
  • Căști Honor AM115: 5.29 eur folosind coduL L269PA
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×