Xiaomi dezvăluie brățara smart Mi Band 1s; vine cu senzor de puls și costă 15 dolari

2.637 ori
<b>Xiaomi dezvăluie brățara smart Mi Band 1s; vine cu senzor de puls și costă 15 dolari</b>Pe l&acirc;ngă smartphone-uri și tablete, compania chineză Xiaomi comercializează totodată și gadget-uri cum este cazul brățării inteligente Mi Band, un produs foarte accesibil menit să ofere informații referitoare la activitatea fizică. Cum...

Pe lângă smartphone-uri și tablete, compania chineză Xiaomi comercializează totodată și gadget-uri cum este cazul brățării inteligente Mi Band, un produs foarte accesibil menit să ofere informații referitoare la activitatea fizică. Cum acest device are o vechime de aproximativ un an, era vremea să vedem și un succesor, lucru ce se întâmplă astăzi.

Cu un preț puțin mai mare față de prima ediție ce costa 13$, noua brățară inteligentă denumită Mi Band 1s, păstrează în mare parte același design, dar vine la pachet cu senzori actualizați. De asemenea, noua versiune ne oferă acum un senzor pentru măsurarea pulsului cardiac, o funcție mai mult decât bine-venită.

Din câte ni se dezvăluie, informațiile despre puls sunt folosite ulteriorși pentru determinarea calității somnului, acesta fiind un indicator foarte important. Potrivit companiei, brățara inteligentă Mi Band 1s este acum fabricată dintr-un material mult mai rezistent, păstrându-și în același timp flexibilitatea.

Vom beneficia de un senzor pedometru, de remindere pentru apeluri, dar și de o baterie cu autonomie de până la 30 zile în modul standby. Xiaomi Mi Band 1s va fi comercializată la un preț de aproximativ 15 dolari, sumă ce este mai mult decât potrivită pentru un asemenea gadget.

Specificații:

  • certificare IP67
  • Bluetooth 4.0
  • baterie Li-Po 45 mAh 
  • compatibilitate cu terminale Android și iOS
  • dimensiuni - 37 x 13.6 x 9.9 mm / greutate - 5.5 grame
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×